Stormbakkevej 10, Nykøbing, Sj., 4500 Nykøbing Sj

Stormbakkevej 10, Nykøbing, Sj, 4500 Nykøbing Sj

Beskrivelse

Dette charmerende sommerhus er i færd med at undergå en omfattende renovering og vil, når det genåbner for udlejning, præsentere sig med et friskt og nyt indre. Der installeres et helt nyt køkken, gulvene bliver slebet ned, det indvendige træværk males hvidt, og en del af møblerne bliver udskiftet. På ydersiden tilføjes en ny, større træterrasse og yderligere beplantning på grunden. Fra den 1. juni vil der desuden være både et vildmarksbad og en udendørs bruser tilgængelig.

Efter renoveringen vil huset fremstå moderne, lyst og indbydende med loft til kip i alle rum, hvilket skaber en følelse af rummelighed. Her kan man nyde ferien med faciliteter som indendørs spa, sauna, vildmarksbad og et stort terrasseareal. Beliggende i et roligt sommerhusområde tæt på naturen, og kun 425 meter fra stranden med badebro, tilbyder huset en fredfyldt ferieoplevelse.

Køkkenalrummet, der er husets naturlige samlingspunkt, er i åben forbindelse med stuen, hvorfra der er adgang til terrassen. For hyggens skyld er der en brændeovn, og huset opvarmes også energieffektivt med en luft-til-luft varmepumpe. Boligen rummer 4 velindrettede soveværelser, hver med 2 sovepladser, samt 2 badeværelser med bruseniche og gulvvarme. I det ene badeværelse findes desuden spa, sauna, vaskemaskine og tørretumbler.

For elbilejere er der opladningsmulighed.

Huset ligger i gåafstand til stranden og kun 800 meter fra indkøbsmuligheder. Området byder på fantastisk natur og er nær Nykøbing Sjælland og Rørvig, som er kendt for deres hyggelige havnemiljøer, caféer, restauranter samt shoppingmuligheder. Udforsk den vilde natur på Sjællands Odde og den charmerende Odden Havn eller nyd en af Danmarks bedste og mest børnevenlige badestrande. For fiskeentusiaster er der fremragende fiskemuligheder, ligesom Sommerland Sjælland og Odsherred Zoo Rescue er oplagte udflugtsmål. Der er kun 1 time og 15 minutters kørsel til København, hvor storbyens mange seværdigheder og attraktioner venter. Sommerhuset er velegnet til 8 personer samt et barn op til 3 år. Ferieboligen, der er på 102 m², blev opført i 2006 og renoveret i 2024. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr. Der er installeret en energieffektiv luft til luft varmepumpe, og huset er udstyret med vaskemaskine, tørretumbler samt en fryser med en kapacitet på 40 liter. For de mindste er der 3 barnestole.

Ferieboligen ligger på en 1390 m² stor naturgrund, 425 meter fra havet med en nærliggende badebro. Den nærmeste butik er 800 meter væk, og der er 3500 meter til en golfbane. Der hører 25 m² terrasse til boligen, heraf er 10 m² overdækket. Der er grill til rådighed og mulighed for parkering ved boligen. Boligen har 4 soveværelser med i alt 8 sovepladser i dobbeltsenge og enkeltsenge, samt en barneseng.

Køkkenet er veludstyret med køleskab, 4 induktionskogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Der er 2 badeværelser med brus og toilet, begge med gulvvarme, og en mul

Læs mere

Faciliteter

Forbrug inklusiv Nej
Personer 8
Indhegnet grund Nej
Overdækket terrasse Ja
Parkering Ja
Udendørs legeredskaber Nej
Boligareal 102 m2
Barneseng 1 stk
Aktivitetrum Nej
Lystfiskerhus Nej
Ladestation til elbil Ja
Soveværelser 4 stk
Sengepladser 8
Terrasse Ja
Indhegnet terrasse Nej
Husdyr er tilladt Nej
Grundareal 1390 m2
Toiletter 2 stk
Høj stol 3 stk
Brændeovn, Pejs eller Pilleovn Ja
Bygget år 2006
Kørestolsegnet Nej
Nøgle ved huset Ja
Rygeforbud Ja
Vaskemaskine Ja
Fryser Ja
Tørretumbler Ja
Ovn Ja
Opvaskemaskine Ja
Mikrobolgeovn Ja
Køleskab Ja
Kogeplader Ja
Swimmingpool Nej
dampkabine Nej
Vildmarkskar Nej
Solarium Nej
Gratis badeland Nej
Sauna Ja
Indendørsspa Ja
Udendørsspa Nej
udendorssauna Nej
Hav Afstande 425 m
Hav-/fjordudsigt fra huset Nej
indkob 800 m
Hav-/fjordudsigt fra grunden Nej
dvd Nej
spilkonsol Nej
Internet Ja
chromecast Ja
TV 1

SKRALD SKAL SORTERES, der ligger vejledninger i huset. Hvis ikke skraldet bliver sortert, vil der blive krævet et gebyr på 500 kr, det samme gælder hvis der ligger skrald på jorden omkring skraldespanden. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-. Ingen udlejning til håndværkere i erhvervsmæssigt øjemed.

Kort

Grundplan

Billede galleri

Estimeret pris

3.713 DKK

Per uge

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på
mail@find-sommerhus.dk

Sommerhuse tæt på

Hals
2894 DKK

Per uge

Tilbage til toppen