Søndergade 73, Hou, 9370 Hals

Søndergade 73, Hou, 9370 Hals

Beskrivelse

Velkommen til dette nyistandsatte sommerhus i Hou, en skøn oase med plads til 8 personer. Huset er blevet renoveret med stor omhu for at bevare dets oprindelige sjæl og charme, hvilket sikrer en ægte autentisk hyggeoplevelse.

Beliggende på første række med udsigt til vandet, tilbyder dette sommerhus en betagende panoramaudsigt over havet og det omkringliggende landskab. Den store naturgrund, omkranset af frodige marker og træer, inviterer til ro og afslapning, hvor I kan nyde naturen og genoplade.

Samtidig er der kort afstand til havnelivet og atmosfæren ved molen i Hou. Inden for gåafstand findes charmerende butikker, spisesteder og den lokale stemning, som I kan udforske og nyde. Sommerhuset er indrettet til 8 personer. Boligen er på 145 m², opført i 1978 og renoveret i 2022. Det er tilladt at medbringe 1 husdyr. Boligen er udstyret med en energibesparende luft-til-luft varmepumpe. Der findes vaskemaskine og tørretumbler. Frysekapacitet på 70 liter. Der er også en brændeovn. Boligen ligger på en 6000 m² stor naturgrund. Der er 50 m til havet. Nærmeste butik ligger 400 m væk. Der er åbent terrasseområde og parkeringsmuligheder ved boligen. Der er 4 soveværelser i alt. Sovepladserne fordeler sig på 6 pladser i dobbeltsenge og 2 pladser i enkeltsenge. Køkkenet indeholder 1 køleskab, 4 induktionskogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Der er gulvvarme i køkkenet. Der er 1 badeværelse med brusekabine og 1 toilet. Der er gulvvarme på badeværelset. I boligen findes 1 Smart-TV, 1 Chromecast. Ingen TV-kanaler – kun streaming. Gratis trådløst internet er tilgængeligt.

Læs mere

Faciliteter

Forbrug inklusiv Nej
Personer 8
Indhegnet grund Nej
Overdækket terrasse Nej
Parkering Ja
Udendørs legeredskaber Nej
Boligareal 145 m2
Aktivitetrum Nej
Lystfiskerhus Nej
Ladestation til elbil Nej
Soveværelser 4 stk
Sengepladser 8
Terrasse Ja
Indhegnet terrasse Nej
Husdyr er tilladt Ja
Grundareal 6000 m2
Toiletter 1 stk
Brændeovn, Pejs eller Pilleovn Ja
Bygget år 1978
Kørestolsegnet Nej
Nøgle ved huset Ja
Rygeforbud Ja
Vaskemaskine Ja
Fryser Ja
Tørretumbler Ja
Ovn Ja
Opvaskemaskine Ja
Mikrobolgeovn Ja
Køleskab Ja
Kogeplader Ja
Swimmingpool Nej
dampkabine Nej
Vildmarkskar Nej
Solarium Nej
Gratis badeland Nej
Sauna Nej
Indendørsspa Nej
Udendørsspa Nej
udendorssauna Nej
Hav Afstande 50 m
Hav-/fjordudsigt fra huset Ja
indkob 400 m
Hav-/fjordudsigt fra grunden Ja
dvd Nej
spilkonsol Nej
Internet Ja
chromecast Ja
TV 1

Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-.

Kort

Grundplan

Billede galleri

Estimeret pris

2.894 DKK

Per uge

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på
mail@find-sommerhus.dk

Sommerhuse tæt på

Storvorde
2945 DKK

Per uge

Tilbage til toppen