Ringvejen 70, Rømø, Bolilmark, 6792 Rømø

Ringvejen 70, 6792

Beskrivelse

Et højt beliggende sommerhus med udendørs sauna i de smukke naturomgivelser i ferieområdet Bolilmark på Rømø. Sommerhuset er charmerende indrettet og ligger på en naturgrund i den nordlige del af Rømø, tæt på øens højeste punkt, hvilket giver en fantastisk udsigt over øen. Der er en stor terrasse rundt om hele huset, hvor I kan nyde udsigten til de nærliggende lyngklædte arealer og skove. Huset har også en afskærmet udendørs bruser med både koldt og varmt vand.

Indretningen er rustik og hyggelig med træmøbler og tekstiler i varme farver, som bidrager til en indbydende atmosfære. Huset indeholder en opholdsstue med brændeovn, et mindre, men funktionelt køkken, tre soveværelser og et badeværelse med bruseniche. For at øge komforten er huset også udstyret med moderne faciliteter som vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, TV og trådløst internet.

Huset er placeret i et stille og fredfyldt område nær Lakolk Strand og tilbyder adgang til diverse aktiviteter som vandreture, cykling, fiskeri, golf og ridning. Besøg også lokale attraktioner som Rømø Fyr, Rømø Museet eller marsklandet mellem Rømø og Tønder. Rømø er også kendt for sit rige dyre- og fugleliv samt kulturelle arv, hvor man kan opleve traditionelle festivaler og arrangementer året rundt.

Sommerhuset er velegnet til 6 personer. Boligen er 75 m² stor og blev bygget i 1977. I 2020 blev det delvist renoveret. Det er tilladt at medbringe 2 husdyr. Boligen er forsynet med en energieffektiv luft til luft-varmepumpe, vaskemaskine, tørretumbler og en fryser med en kapacitet på 119 liter. Derudover er der brændeovn og en barnestol til de mindste.

Grunden er 2510 m² stor og ligger 1900 meter fra havet. Den nærmeste butik findes 2000 meter fra huset. Til boligen hører en åben terrasse samt en overdækket terrasse, et redskabsrum, en gynge, et bålsted, en udendørs sauna, en udendørs bruser og en grill. Parkering er mulig ved boligen.

Der er tre soveværelser i alt, med sovepladser fordelt på en dobbeltseng og fire enkeltsenge.

Køkkenet er udstyret med et køleskab, fire induktionskogeplader, en varmluftsovn, en mikrobølgeovn og en opvaskemaskine.

Der er et badeværelse med bruseniche og et toilet.

I boligen findes et TV, en radio, en Bluetooth-højtaler og adgang til mindst fire tyske kanaler. Trådløst internet er også tilgængeligt.

Læs mere

Faciliteter

Forbrug inklusiv Nej
Personer 6
Indhegnet grund Nej
Overdækket terrasse Ja
Parkering Ja
Udendørs legeredskaber Ja
Boligareal 75 m2
Høj stol 1 stk
Brændeovn, Pejs eller Pilleovn Ja
Bygget år 1977
Lystfiskerhus Nej
Ladestation til elbil Nej
Soveværelser 3 stk
Sengepladser 6
Terrasse Ja
Indhegnet terrasse Nej
Husdyr er tilladt Ja
Grundareal 2510 m2
Toiletter 1 stk
Aktivitetrum Nej
Renoveret år 2020
Kørestolsegnet Nej
Nøgle ved huset Nej
Rygeforbud Ja
Vaskemaskine Ja
Fryser Ja
Tørretumbler Ja
Ovn Ja
Opvaskemaskine Ja
Mikrobolgeovn Ja
Køleskab Ja
Kogeplader Ja
Swimmingpool Nej
dampkabine Nej
Vildmarkskar Nej
Solarium Nej
Gratis badeland Nej
Sauna Ja
Indendørsspa Nej
Udendørsspa Nej
udendorssauna Ja
Hav Afstande 1900 m
Hav-/fjordudsigt fra huset Nej
indkob 2000 m
Hav-/fjordudsigt fra grunden Nej
dvd Nej
spilkonsol Nej
Internet (100/100) Mbit Ja
chromecast Nej
TV 1

Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-.

Kort

Grundplan

Billede galleri

Estimeret pris

4.297 DKK

Per uge

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på
mail@find-sommerhus.dk

Sommerhuse tæt på

Hals
2894 DKK

Per uge

Tilbage til toppen