Karsebakken 1, Nykøbing, Sj., 4500 Nykøbing Sj

Karsebakken 1, Nykøbing, Sj, 4500 Nykøbing Sj

Beskrivelse

Dette charmerende sommerhus byder på en fantastisk udsigt over et stort engområde og ligger blot 250 meter fra stranden. Den betagende udsigt, hvor man om sommeren kan se køerne græsse og nyde det rige dyreliv på engen, kan beundres fra stuen, køkkenalrummet, soveværelserne, annekset og den 180 kvadratmeter store sydvestvendte træterrasse, som også tilbyder flere hyggelige lækroge.

Køkkenalrummet er åbent ind til stuen, og der er to soveværelser i selve huset, begge med plads til to personer. Det rummelige anneks byder på yderligere to sovepladser. Badeværelset har bruseniche og gulvvarme, og i bryggerset findes både vaskemaskine og tørretumbler. Der er også en carport til rådighed.

Huset er placeret i Klint, et sommerhusområde omgivet af vilde naturområder. Området er perfekt til vandre- og cykelture, vandsport og fiskeri. Tæt ved stranden, ca. 150 meter mod sydøst, findes en badebro. Ved krydset mellem Klintvej og Stengårsdsvej ligger Klint Legeplads, som er et paradis for børn med mange forskellige legeredskaber.

Der er kort vej til Nykøbing Sj. og Rørvig, kendt for deres charmerende bymiljøer og havnestemning, som summer af liv om sommeren og tilbyder et væld af oplevelser. Her er gode muligheder for at nyde tiden på cafeer og restauranter, shoppe og handle. Et besøg i Havnebyen på Sjællands Odde for at opleve den vilde natur er også anbefalelsesværdigt. I området omkring Nykøbing Sj. og Rørvig finder man nogle af Danmarks bedste og mest børnevenlige sandstrande. For familier med børn er Sommerland Sjælland og Odsherred Zoo Rescue oplagte udflugtsmål. Anneberg Kulturpark, med et hav af kulturelle tilbud, ligger også inden for køreafstand. Fra huset er der kun 1 time og 10 minutters kørsel til København, hvor man kan udforske hovedstadens mange seværdigheder og attraktioner.

Sommerhuset er indrettet til 6 personer plus et barn op til 3 år. Boligen er på 102 m², bygget i 1964 og blev renoveret i 2002. Det er tilladt at medbringe 1 husdyr. Boligen er udstyret med en energivenlig luft-til-luft varmepumpe og har både vaskemaskine og tørretumbler, samt en frysekapacitet på 50 liter. Der er også en brændeovn til hygge på de kolde dage. Til de mindste er der en barnestol til rådighed.

Boligen ligger på en 1660 m² stor havegrund, 250 meter fra havet og 1900 meter fra den nærmeste butik. Der er en golfbane 4500 meter væk. Boligen har en 180 m² terrasse, hvoraf 17 m² er overdækket, en legeplads 600 meter væk, grillfaciliteter, carport og parkeringsplads ved boligen.

Der er i alt 3 soveværelser, med pladsfordelingen: 4 sovepladser i dobbeltsenge, 2 i enkeltsenge og 1 på en madras, med 2 af sovepladserne i annekset og en barneseng tilgængelig.

Køkkenet er veludstyret med et køleskab, 4 keramiske kogeplader, varmluftovn og opvaskemaskine. Der er gulvvarme i køkkenet.

Der er et badeværelse med bruseniche og toilet, samt gulvvar

Læs mere

Faciliteter

Forbrug inklusiv Nej
Personer 6
Indhegnet grund Nej
Overdækket terrasse Nej
Parkering Ja
Udendørs legeredskaber Nej
Boligareal 102 m2
Barneseng 1 stk
Aktivitetrum Nej
Lystfiskerhus Nej
Ladestation til elbil Nej
Soveværelser 3 stk
Sengepladser 6
Terrasse Ja
Indhegnet terrasse Nej
Husdyr er tilladt Ja
Grundareal 1660 m2
Toiletter 1 stk
Høj stol 1 stk
Brændeovn, Pejs eller Pilleovn Ja
Bygget år 1964
Kørestolsegnet Nej
Nøgle ved huset Ja
Rygeforbud Ja
Vaskemaskine Ja
Fryser Ja
Tørretumbler Ja
Ovn Ja
Opvaskemaskine Ja
Mikrobolgeovn Ja
Køleskab Ja
Kogeplader Ja
Swimmingpool Nej
dampkabine Nej
Vildmarkskar Nej
Solarium Nej
Gratis badeland Nej
Sauna Nej
Indendørsspa Nej
Udendørsspa Nej
udendorssauna Nej
Hav Afstande 250 m
Hav-/fjordudsigt fra huset Nej
indkob 1900 m
Hav-/fjordudsigt fra grunden Nej
Hav Afstande 250 m
Hav-/fjordudsigt fra huset Nej
indkob 1900 m
Hav-/fjordudsigt fra grunden Nej
dvd Ja
spilkonsol Ja
Internet (300/300) Mbit Ja
chromecast Ja
TV 2

Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-. Ingen udlejning til håndværkere i erhvervsmæssigt øjemed.

Kort

Grundplan

Billede galleri

Estimeret pris

3.855 DKK

Per uge

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på
mail@find-sommerhus.dk

Sommerhuse tæt på

Hals
2894 DKK

Per uge

Tilbage til toppen