Ebbes Lyng 61, Nykøbing, Sj., 4500 Nykøbing Sj

Ebbes Lyng 61, Nykøbing, Sj, 4500 Nykøbing Sj

Beskrivelse

Dette nyopførte kvalitetssommerhus er bygget i et moderne design med masser af naturligt lys, der strømmer ind gennem de store panoramavinduer, og med masser af plads takket være de høje lofter i alle værelser. Bygget med kvalitetsmaterialer, er det både lyst, rummeligt og funktionelt indrettet i alle rum. Ydermere er huset energieffektivt.

Hjertet af huset er det store åbne område, der kombinerer køkken, spiseplads og stue. Fra dette rum er der adgang til en stor træterrasse, som byder på beskyttede hjørner mod vinden, og en del af terrassen er også overdækket. Boligen rummer 3 rummelige soveværelser samt yderligere sovepladser på en hems og i en hyggelig alkove, der er tilknyttet stuen. Der findes 2 indbydende badeværelser med gulvvarme, bruseniche samt en kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Fra det ene badeværelse er der direkte adgang til en udendørs bruser. Der er også installeret ladestander til elbiler.

Sommerhuset er placeret i fredelige og uforstyrrede omgivelser, beliggende som et af de sidste huse for enden af en blind vej. Der er blot 450 meter til stranden ved Sejerøbugten og 1.000 meter til den nordlige strand ved Kattegat. Området indbyder til at nyde den smukke natur og de mange børnevenlige strande. Der er også fremragende fiskemuligheder. Besøg desuden det charmerende Rørvig, Sjællands Odde og oplev det øvrige Odsherred. Sommerhuset er velegnet til 8 voksne og 1 barn op til 3 år. Ferieboligen er 99 m² stor og blev opført i 2023. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr. Boligen er forsynet med en energibesparende luft-til-luft varmepumpe. Der findes en kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Fryseren har en kapacitet på 30 liter. Der er desuden en brændeovn, og for de mindste er der en højstol til rådighed. Ferieboligen ligger på en 1514 m² stor naturgrund. Der er 450 m til havet, og den nærmeste butik ligger 2200 m væk. Der er en golfbane 7100 m fra boligen. Til ferieboligen hører 43 m² terrasse, heraf er 15 m² overdækket. Der er en udendørs bruser og grill til rådighed. Der er installeret en ladestander til elbiler med et CEE-stik og en ladekapacitet på 11 kW. Parkering er tilgængelig ved ferieboligen. Der er i alt 3 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig således: 4 i dobbeltsenge, 2 i enkeltsenge, 2 på madrasser og 2 i en alkove. 2 af sovepladserne er på hemsen, og 2 er i stuen. Der er også en barneseng. Køkkenet er udstyret med et køleskab, 4 induktionskogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Der er 2 badeværelser med bruseniche og 2 toiletter, begge med gulvvarme. I ferieboligen findes der et Smart-TV, Chromecast, internet-TV, DVD-afspiller, en Bluetooth-højttaler, 1-3 danske TV-kanaler og trådløst internet.

Læs mere

Faciliteter

Forbrug inklusiv Nej
Personer 8
Indhegnet grund Nej
Overdækket terrasse Ja
Parkering Ja
Udendørs legeredskaber Nej
Boligareal 99 m2
Barneseng 1 stk
Aktivitetrum Nej
Lystfiskerhus Nej
Ladestation til elbil Ja
Soveværelser 3 stk
Sengepladser 10
Terrasse Ja
Indhegnet terrasse Nej
Husdyr er tilladt Nej
Grundareal 1514 m2
Toiletter 2 stk
Høj stol 1 stk
Brændeovn, Pejs eller Pilleovn Ja
Bygget år 2023
Kørestolsegnet Nej
Nøgle ved huset Ja
Rygeforbud Ja
Vaskemaskine Ja
Fryser Ja
Tørretumbler Ja
Ovn Ja
Opvaskemaskine Ja
Mikrobolgeovn Ja
Køleskab Ja
Kogeplader Ja
Swimmingpool Nej
dampkabine Nej
Vildmarkskar Nej
Solarium Nej
Gratis badeland Nej
Sauna Nej
Indendørsspa Nej
Udendørsspa Nej
udendorssauna Nej
Hav Afstande 450 m
Hav-/fjordudsigt fra huset Nej
indkob 2200 m
Hav-/fjordudsigt fra grunden Nej
dvd Ja
spilkonsol Nej
Internet Ja
chromecast Ja
TV 1

Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-. Ingen udlejning til håndværkere i erhvervsmæssigt øjemed.

Kort

Grundplan

Billede galleri

Estimeret pris

4.738 DKK

Per uge

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på
mail@find-sommerhus.dk

Sommerhuse tæt på

Hals
2894 DKK

Per uge

Tilbage til toppen