Drosselholmvej 4, Nykøbing, Sj., 4500 Nykøbing Sj

Drosselholmvej 4, Nykøbing, Sj, 4500 Nykøbing Sj

Beskrivelse

Dette charmerende sommerhus ligger i et fredeligt sommerhusområde og er kun 725 meter fra en skøn badestrand.

Både huset og haven står flot og indbyder til udendørs aktiviteter på den store græsplæne. Der findes to dejlige træterrasser, hvoraf den ene, som vender mod syd, delvist er overdækket. Køkkenet er i åben forbindelse med spiseområdet og stuen, hvorfra man har adgang til den ene terrasse. Sommerhuset rummer 2 soveværelser med i alt 4 sovepladser, og yderligere 2 sovepladser findes i et anneks, som er tilknyttet carporten. Badeværelset er udstyret med bruseniche og vaskemaskine.

Sommerhuset er placeret tæt på Nykøbing Sjælland, som er ideel for dem, der ønsker at udforske byens rige handelsliv, caféer og restauranter samt det charmerende havnemiljø. Det vil også være oplagt at udforske det bredere Odsherred, besøge Rørvig for at nyde den hyggelige atmosfære eller tage på udflugt til Sjællands Odde. Området byder på nogle af landets bedste og mest børnevenlige sandstrande. Sommerland Sjælland er også et hit for familieudflugter. Til de spilleglade er der masser af udendørs spil som kongespil, kroket, petanque, badminton, fodboldmål, dart, bordfodbold og en sandkasse.

Bemærk: Opladning af el-/hybridbil er ikke tilladt. Sommerhuset er velegnet til 6 personer og har et boligareal på 80 m², bygget i 1997. Husdyr er ikke tilladt. Sommerhuset er forsynet med en energieffektiv luft-til-luft varmepumpe og har vaskemaskine samt en frysekapacitet på 40 liter. En brændeovn bidrager til hyggen.

Boligen ligger på en 1224 m² stor havegrund, 725 meter fra havet og 1600 meter fra nærmeste butik. En golfbane ligger 3000 meter væk. Til boligen hører 50 m² terrasse, heraf 8 m² overdækket terrasse, en sandkasse og grillfaciliteter. Der er carport og parkeringsmuligheder ved boligen.

Der er i alt 3 soveværelser. Sovepladserne er fordelt på en dobbeltseng, to elevationssenge og en dobbelt sovesofa, hvoraf de sidste to sovepladser er i annekset.

Køkkenet er veludstyret med et køleskab, 4 keramiske kogeplader, en varmluftsovn, en mikrobølgeovn og en opvaskemaskine.

Der er et badeværelse med bruseniche og toilet.

I boligen findes et Smart-TV, Chromecast, internetadgang via TV, en DVD-afspiller, 1-3 danske TV-kanaler og mindst 4 tyske kanaler. Trådløst internet er tilgængeligt.

Læs mere

Faciliteter

Forbrug inklusiv Nej
Personer 6
Indhegnet grund Nej
Overdækket terrasse Ja
Parkering Ja
Udendørs legeredskaber Ja
Boligareal 80 m2
Aktivitetrum Nej
Lystfiskerhus Nej
Ladestation til elbil Nej
Soveværelser 3 stk
Sengepladser 6
Terrasse Ja
Indhegnet terrasse Nej
Husdyr er tilladt Nej
Grundareal 1224 m2
Toiletter 1 stk
Brændeovn, Pejs eller Pilleovn Ja
Bygget år 1997
Kørestolsegnet Nej
Nøgle ved huset Ja
Rygeforbud Ja
Vaskemaskine Ja
Fryser Ja
Tørretumbler Nej
Ovn Ja
Opvaskemaskine Ja
Mikrobolgeovn Ja
Køleskab Ja
Kogeplader Ja
Swimmingpool Nej
dampkabine Nej
Vildmarkskar Nej
Solarium Nej
Gratis badeland Nej
Sauna Nej
Indendørsspa Nej
Udendørsspa Nej
udendorssauna Nej
Hav Afstande 725 m
Hav-/fjordudsigt fra huset Nej
indkob 1600 m
Hav-/fjordudsigt fra grunden Nej
dvd Ja
spilkonsol Nej
Internet (300/300) Mbit Ja
chromecast Ja
TV 1

Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-. Ingen udlejning til håndværkere i erhvervsmæssigt øjemed.

Kort

Grundplan

Billede galleri

Estimeret pris

8.495 DKK

Per uge

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på
mail@find-sommerhus.dk

Sommerhuse tæt på

Hals
2894 DKK

Per uge

Tilbage til toppen