Bystedvej 10, Rørvig Park, , Rørvig, 4500 Nykøbing Sj

Bystedvej 10, Rørvig Park, , Rørvig, 4500 Nykøbing Sj

Beskrivelse

Denne skønne og lyse ferielejlighed ligger i det dejlige ferieområde Rørvig Park, hvor der er adgang til en stor fælles swimmingpool (åben fra ca. maj til august/september, afhængigt af vejret), en tennisbane, petanquebaner, grønne områder og ligger i gåafstand til en af Danmarks bedste sandbadestrande. Derudover er der ikke langt til den charmerende og maritime atmosfære ved Rørvig Havn med dens isbod, friskfangede fisk og muligheder for krabbefiskeri.

Lejligheden er ideel for 6 personer samt et barn op til 3 år. Boligen er på 106 m², fordelt på 2 etager, og blev bygget i 2006. Det er tilladt at medbringe et husdyr. Boligen er udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler samt en frysekapacitet på 40 liter og en pejs for hyggelige stunder. Der er også en barnestol til de mindste gæster.

Havet ligger 1500 meter væk, fjorden 1000 meter, og den nærmeste butik er 500 meter fra boligen. En golfbane finder man 9900 meter væk. Til lejligheden hører 23 m² terrasseareal samt 2 m² overdækket terrasse og udgang til en altan. Der er et redskabsrum, en gynge og petanquebane. Parkering er mulig ved boligen.

Der er 3 soveværelser i alt. Sovepladserne er fordelt på 4 i dobbeltsenge og 2 i enkeltsenge, og der er også en barneseng.

Køkkenet indeholder et køleskab, 4 keramiske kogeplader, en varmluftsovn, en mikrobølgeovn, en opvaskemaskine, en Nespressomaskine og en mælkeskummer.

Der er 2 badeværelser med bruseniche og toilet, og det ene badeværelse har gulvvarme. Der er også en sauna for afslapning.

Der er mulighed for at slappe af i en indendørs spa til 2 personer.

I boligen findes der et TV, et Smart-TV, internetadgang via TV, en Bluray-afspiller, en DVD-afspiller og en Playstation4. Der modtages mindst 4 danske TV-kanaler, og trådløst internet er til rådighed.

Odsherred, som er Danmarks første geopark anerkendt af UNESCO, byder på et naturskønt område med mange gode vandrestier, fuglereservater, uberørte skove og hvide sandstrande. Området tilbyder mange spændende aktiviteter og oplevelser hele året, med bl.a. jazz på Rørvig Havn, sælsafari, Vig musikfestival, Sommerland Sjælland, Odsherred Zoo, gallerier, loppemarkeder og kunstmuseer samt et godt udvalg af caféer, restauranter og butikker. Og med kun en times kørsel til København er der også let adgang til storbyens mange seværdigheder.

Læs mere

Faciliteter

Forbrug inklusiv Nej
Personer 6
Indhegnet grund Nej
Overdækket terrasse Ja
Parkering Ja
Udendørs legeredskaber Ja
Toiletter 2 stk
Høj stol 1 stk
Brændeovn, Pejs eller Pilleovn Ja
Bygget år 2006
Kørestolsegnet Nej
Nøgle ved huset Ja
Rygeforbud Ja
Soveværelser 3 stk
Sengepladser 6
Terrasse Ja
Indhegnet terrasse Nej
Husdyr er tilladt Ja
Boligareal 106 m2
Barneseng 1 stk
Aktivitetrum Nej
Lystfiskerhus Nej
Ladestation til elbil Nej
Vaskemaskine Ja
Fryser Ja
Tørretumbler Ja
Ovn Ja
Opvaskemaskine Ja
Mikrobolgeovn Ja
Køleskab Ja
Kogeplader Ja
Swimmingpool Nej
dampkabine Nej
Vildmarkskar Nej
Solarium Nej
Gratis badeland Nej
Sauna Ja
Indendørsspa Ja
Udendørsspa Nej
udendorssauna Nej
Hav Afstande 1500 m
Hav-/fjordudsigt fra huset Nej
fjordafstand 1000 m
indkob 500 m
Hav-/fjordudsigt fra grunden Nej
dvd Ja
spilkonsol Ja
Internet (300/300) Mbit Ja
chromecast Nej
TV 1

Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-.

Kort

Grundplan

Billede galleri

Estimeret pris

2.843 DKK

Per uge

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på
mail@find-sommerhus.dk

Sommerhuse tæt på

Hals
2894 DKK

Per uge

Tilbage til toppen