Vibo Østvej 24, Nykøbing, Sj., 4500 Nykøbing Sj

Vibo Østvej 24, Nykøbing, Sj, 4500 Nykøbing Sj

Beskrivelse

Dette charmerende sommerhus ligger blot 175 meter fra en af Danmarks fineste sandstrande og 2 kilometer fra Nykøbing Sjællands centrum. Sommerhuset, som oprindeligt stammer fra 1943, blev renoveret i 2010 og har sidenhen gennemgået løbende opdateringer. Huset er placeret på en lukket naturgrund i et fredeligt og naturskønt sommerhusområde.

Stuen, der indeholder både køkken og spiseplads, har direkte adgang til en overdækket terrasse. Der er 2 soveværelser, hver med 2 sovepladser, og et badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Huset opvarmes energieffektivt med en luft-til-luft varmepumpe. Desuden findes der en udendørs bruser og en vaskemaskine.

Området omkring Nykøbing Sj. og Rørvig er fuld af liv om sommeren, og der er mange attraktioner inden for kort afstand. Her kan man nyde godt af caféer og restauranter, shopping og de lokale butikker. Området er kendt for sine fremragende og børnevenlige sandstrande samt den smukke natur med blandt andet Dybesø, Korshage, Skansehage og fugle- og vildtreservatet Hov Vig.

Fra Rørvig er der mulighed for at tage færgen til Hundested. For børnefamilier er Sommerland Sjælland og Odsherred Zoo Rescue gode udflugtsmål. Anneberg Kulturpark, med sit brede udvalg af kulturelle aktiviteter, ligger også i nærheden. København, med sine mange seværdigheder, er kun en time og 15 minutters kørsel væk.

Sommerhuset er velegnet til 4 personer og har et boligareal på 73 m². Det blev bygget i 1943 og renoveret i 2010. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr. Boligen er udstyret med en energivenlig luft-til-luft varmepumpe og har en vaskemaskine samt en frysekapacitet på 80 liter. Der er også en brændeovn til hyggelige stunder.

Boligen er beliggende på en 928 m² stor naturgrund, 175 meter fra havet og 1850 meter fra den nærmeste butik. Der er 5500 meter til den nærmeste golfbane. Boligen har et terrasseareal på 12 m², herunder en overdækket terrasse, en udendørs bruser og grillfaciliteter. Parkering er tilgængelig ved boligen.

Der er 2 soveværelser med i alt 4 sovepladser i dobbeltsenge.

Køkkenet indeholder et køleskab og er udstyret med 4 keramiske kogeplader, en varmluftsovn, en mikrobølgeovn og en opvaskemaskine.

Der er et badeværelse med bruseniche og toilet, inklusiv gulvvarme.

I boligen findes der et Smart-TV, Chromecast, en radio og en Bluetooth-højttaler. Der er ingen TV-kanaler, kun streamingmuligheder. Trådløst internet er tilgængeligt.

Læs mere

Faciliteter

Forbrug inklusiv Nej
Personer 4
Indhegnet grund Nej
Overdækket terrasse Ja
Parkering Ja
Udendørs legeredskaber Nej
Boligareal 73 m2
Aktivitetrum Nej
Lystfiskerhus Nej
Ladestation til elbil Nej
Soveværelser 2 stk
Sengepladser 4
Terrasse Ja
Indhegnet terrasse Nej
Husdyr er tilladt Nej
Grundareal 928 m2
Toiletter 1 stk
Brændeovn, Pejs eller Pilleovn Ja
Bygget år 1943
Kørestolsegnet Nej
Nøgle ved huset Ja
Rygeforbud Ja
Vaskemaskine Ja
Fryser Ja
Tørretumbler Nej
Ovn Ja
Opvaskemaskine Ja
Mikrobolgeovn Ja
Køleskab Ja
Kogeplader Ja
Swimmingpool Nej
dampkabine Nej
Vildmarkskar Nej
Solarium Nej
Gratis badeland Nej
Sauna Nej
Indendørsspa Nej
Udendørsspa Nej
udendorssauna Nej
Hav Afstande 175 m
Hav-/fjordudsigt fra huset Nej
indkob 1850 m
Hav-/fjordudsigt fra grunden Nej
dvd Nej
spilkonsol Nej
Internet (200/20) Mbit Ja
chromecast Ja
TV 1

Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-. Ingen udlejning til håndværkere i erhvervsmæssigt øjemed.

Kort

Grundplan

Billede galleri

Estimeret pris

2.431 DKK

Per uge

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på
mail@find-sommerhus.dk

Sommerhuse tæt på

Hals
2894 DKK

Per uge

Tilbage til toppen