Soldalen 5, Rørvig, 4500 Nykøbing Sj

Soldalen 5, Rørvig, 4500 Nykøbing Sj

Beskrivelse

Dette indbydende sommerhus ligger et stenkast fra den fantastiske og børnevenlige Rørvig Strand, og på vej dertil går turen forbi det naturskønne Rørvig Sandflugtplantage. Med sin centrale beliggenhed er huset et perfekt udgangspunkt for at udforske både Nykøbing Sjælland og Rørvig samt det omkringliggende naturområde, som alle ligger inden for kort afstand. Byerne tilbyder charmerende havnemiljøer, caféer, restauranter, shoppingmuligheder og en masse smukke naturoplevelser ved blandt andet Dybesø, Korshage og Skansehage.

Sommerhuset byder på et åbent køkkenalrum med direkte adgang til en overdækket terrasse samt haven og yderligere terrasseområde. Der findes 3 soveværelser; et med en dobbeltseng og to med enkeltsenge, samt et anneks med 2 yderligere enkeltsenge. Huset er beregnet til 6 gæster fra uge 19 til 43, og udenfor denne periode er annekset ikke inkluderet i lejen, hvorfor huset da kun er til 4 gæster. Badeværelset har bruseniche og gulvvarme. Grunden er indhegnet, hvilket gør det sikkert for både børn og kæledyr. Faciliteter inkluderer fibernet, luft-til-luft varmepumpe og en brændeovn.

I omegnen vrimler det med sommerstemning, og husets placering er ideel for oplevelser i Nykøbing Sj. og Rørvig. Der er nem adgang til hyggelige havneområder, atmosfærefyldte lystbådehavne, indkøbsmuligheder, street food marked og minigolf i gåafstand. Regionen er kendt for sine fremragende og familievenlige sandstrande og den rige natur med attraktioner som Dybesø, Korshage, Skansehage og fuglereservatet Hov Vig. Fra Rørvig er der færgeforbindelse til Hundested, og Sommerland Sjælland samt Odsherred Zoo Rescue er fantastiske udflugtsmål for familier. Anneberg Kulturpark, med et bredt udvalg af kulturelle aktiviteter, ligger også tæt på. København, med sine talrige seværdigheder, er kun en køretur på 1 time og 10 minutter væk.

Sommerhuset er designet til 6 personer og har et areal på 86 m². Det blev bygget i 1972 og delvist renoveret i 2012. Medbringen af husdyr er tilladt. Boligen er forsynet med en energibesparende luft-til-luft varmepumpe, vaskemaskine, tørretumbler og har en frysekapacitet på 79 liter.

Boligen ligger på en 870 m² stor indhegnet grund. Havet ligger 1350 meter væk, og den nærmeste butik er 775 meter fra huset. Der er 7350 meter til den nærmeste golfbane. Der hører 12 m² åben terrasse og en overdækket terrasse til huset, samt udendørs bruser, grillfaciliteter og parkeringsmuligheder.

I alt findes der 4 soveværelser, med plads til 2 personer i en dobbeltseng og 4 personer i enkeltsenge, heraf 2 i annekset.

Køkkenet er udstyret med et køleskab, 4 keramiske kogeplader, en varmluftsovn og en opvaskemaskine.

Der er et badeværelse med bruseniche og toilet, inklusive gulvvarme.

Boligen indeholder et Smart-TV, Chromecast, en Bluetooth-højttaler og tilbyder 1-3 danske TV-kanaler samt trådløst internet.

Læs mere

Faciliteter

Forbrug inklusiv Nej
Personer 6
Indhegnet grund Ja
Overdækket terrasse Ja
Parkering Ja
Udendørs legeredskaber Nej
Boligareal 86 m2
Aktivitetrum Nej
Renoveret år 2012
Kørestolsegnet Nej
Nøgle ved huset Ja
Rygeforbud Ja
Soveværelser 4 stk
Sengepladser 6
Terrasse Ja
Indhegnet terrasse Nej
Husdyr er tilladt Ja
Grundareal 870 m2
Toiletter 1 stk
Brændeovn, Pejs eller Pilleovn Ja
Bygget år 1972
Lystfiskerhus Nej
Ladestation til elbil Nej
Vaskemaskine Nej
Fryser Ja
Tørretumbler Nej
Ovn Ja
Opvaskemaskine Ja
Mikrobolgeovn Nej
Køleskab Ja
Kogeplader Ja
Swimmingpool Nej
dampkabine Nej
Vildmarkskar Nej
Solarium Nej
Gratis badeland Nej
Sauna Nej
Indendørsspa Nej
Udendørsspa Nej
udendorssauna Nej
Hav Afstande 1350 m
Hav-/fjordudsigt fra huset Nej
indkob 775 m
Hav-/fjordudsigt fra grunden Nej
dvd Nej
spilkonsol Nej
Internet Ja
chromecast Nej
TV 1

Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-.

Kort

Grundplan

Billede galleri

Estimeret pris

2.788 DKK

Per uge

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på
mail@find-sommerhus.dk

Sommerhuse tæt på

Hals
2894 DKK

Per uge

Tilbage til toppen