Sluphusvej 8, Roskilde, 4000 Roskilde

Sluphusvej 8, Roskilde, 4000 Roskilde

Beskrivelse

Smukt, toetagers arkitekttegnet sommerhus i træ og sten med enestående udsigt over fjorden både fra huset og grunden. Huset er opført i 2008 og befinder sig i et naturskønt og stille område, kun 100 meter fra fjorden.

Huset omfatter 4 terrasser, heraf 2 udstyret med havemøbler. Derudover tilbydes en badebro med platform (16 m²) inklusive bord og 2 bænke. Hele huset har opvarmede flisegulve samt en energibesparende varmepumpe. I stueetagen findes et flot badeværelse med bruseniche og 2 soveværelser med dobbeltseng og direkte adgang til en af terrasserne. Det moderne, åbne køkken er veludstyret med blandt andet opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser, varmluftsovn, komfur og induktionskogeplader. Den luksuriøst møblerede stue byder på et smart TV – 4K OLED, udstyret med blandt andet AppleTV og Netflix. Der er også en hems med 1-2 sovepladser, velegnet til børn. Gratis Wi-Fi. Huset har desuden vaskemaskine og tørretumbler, og udenfor er der installeret en ladestander (11 kW – type 2) til elbiler.

Dette unikke sommerhus er ikke placeret i et traditionelt sommerhusområde, men i en naturskøn region med rigt dyreliv, beliggende for enden af en blind vej. Området er perfekt til kano- og kajaksejlads. I den nærliggende skov (Boserup) er der masser af muligheder for aktiviteter som vandreture, grillområder, badning og flere udfordrende mountainbikespor. Der er fremragende muligheder for havørredfiskeri i marts/april samt oktober/november, kun 500 meter fra huset. Tilgangsvejen fører gennem små veje og forbi en bondegård.

Byen Roskilde, en af Danmarks ældste byer, er absolut et besøg værd og er fyldt med historiske og kulturelle attraktioner. I den imponerende Domkirke hviler Danmarks konger og dronninger. Roskilde Fjord kan udforskes fra et vikingeskib eller et af de moderne udflugtsskibe, hvilket er en stor oplevelse med sejlads mellem øer og holme langs de skovbeklædte bredder og med udsigt til det rige dyreliv. Havnen i Roskilde er livlig og huser også det gamle gasværk, nu et kunstgalleri og værksted for kunsthåndværkere. I centrum finder man gågaderne og torvet med et livligt handelsliv. Kulturen blomstrer hele året, og byen er kendt for sit aktive musikmiljø. Huset ligger desuden 45 minutters kørsel fra København.

Læs mere

Faciliteter

Forbrug inklusiv Nej
Personer 5
Indhegnet grund Nej
Overdækket terrasse Nej
Parkering Ja
Udendørs legeredskaber Nej
Boligareal 86 m2
Aktivitetrum Nej
Lystfiskerhus Nej
Ladestation til elbil Ja
Soveværelser 2 stk
Sengepladser 6
Terrasse Ja
Indhegnet terrasse Nej
Husdyr er tilladt Nej
Grundareal 3000 m2
Toiletter 1 stk
Brændeovn, Pejs eller Pilleovn Nej
Bygget år 2008
Kørestolsegnet Nej
Nøgle ved huset Ja
Rygeforbud Ja
Vaskemaskine Ja
Fryser Ja
Tørretumbler Ja
Ovn Ja
Opvaskemaskine Ja
Mikrobolgeovn Ja
Køleskab Ja
Kogeplader Ja
Swimmingpool Nej
dampkabine Nej
Vildmarkskar Nej
Solarium Nej
Gratis badeland Nej
Sauna Nej
Indendørsspa Nej
Udendørsspa Nej
udendorssauna Nej
Hav Afstande 25000 m
Hav-/fjordudsigt fra huset Ja
fjordafstand 100 m
indkob 4500 m
Hav-/fjordudsigt fra grunden Ja
dvd Nej
spilkonsol Nej
Internet Ja
chromecast Nej
TV 1

Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-. Ingen udlejning til håndværkere i erhvervsmæssigt øjemed.

Kort

Grundplan

Billede galleri

Estimeret pris

7.280 DKK

Per uge

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på
mail@find-sommerhus.dk

Sommerhuse tæt på

Hals
2894 DKK

Per uge

Tilbage til toppen