Rasmus Olsensvej 7, Vejby Strand, 3210 Vejby

Rasmus Olsensvej 7, Vejby Strand, 3210 Vejby, 3210

Beskrivelse

Dette smukke og velindrettede sommerhus er den ultimative af afslapning og sjov, beliggende i et fantastisk ferieområde. Det byder på en bred vifte af faciliteter, herunder en indbydende swimmingpool, luksuriøs spa og sauna samt et aktivitetsrum fyldt med sjove muligheder. Huset er perfekt placeret på en stor grund med masser af udendørsaktiviteter til børnene at udforske og nyde.

Indkvarteringen tilbyder i alt 14 sovepladser, hvoraf 4 er placeret på en hyggelig hems, ideel til børnene. Den generøse plads strækker sig over 186 m² og blev opført i 2019 med fokus på komfort og moderne faciliteter. Hunde er desværre ikke tilladt i denne feriebolig.

Gæster kan forvente energieffektiv opvarmning takket være en varmepumpe samt gulvvarme i hele huset. Der er også praktiske faciliteter som vaskemaskine, tørretumbler, og en fryser med en kapacitet på 250 liter. En hyggelig brændeovn tilføjer ekstra charme til opholdsrummet, og der er også en barnestol og puslebord til de små.

Udendørsarealerne er generøse med en stor havegrund på 1354 m² og et imponerende terrasseområde på 118 m², herunder en overdækket del på 18 m². Børnene vil elske de mange legefaciliteter såsom gyngen, trampolinen, legetårnet og rutchebanen. Grillen står klar til lækre udendørs måltider, og der er endda mulighed for at oplade elbiler med det installerede stik.

Indendørs vil gæsterne finde masser af underholdning med et bredt udvalg af udstyr, herunder billard, poolbord, bordtennis, og bordfodbold. De 5 soveværelser tilbyder komfortable sengearrangementer, herunder dobbeltsenge, enkeltsenge og madrasser samt en barneseng til de små.

Køkkenet er veludstyret med moderne apparater, herunder induktionskogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. De to badeværelser har brusenicher og gulvvarme, og der er også en afslappende sauna til rådighed.

Ferieboligen er udstyret med flere underholdningsmuligheder, herunder tre TV, Apple TV, DVD-afspiller, radio, CD-afspiller, Bluetooth-højtaler og en PlayStation 4. Der er også adgang til trådløst internet samt et udvalg af internationale TV-kanaler, herunder danske, svenske, norske, tyske og engelske kanaler.

Læs mere

Faciliteter

Forbrug inklusiv Ja
Personer 14
Indhegnet grund Nej
Overdækket terrasse Ja
Parkering Ja
Udendørs legeredskaber Ja
Boligareal 186 m2
Barneseng Ja
Aktivitetrum Ja
Lystfiskerhus Nej
Ladestation til elbil Ja
Soveværelser 5 Stk
Sengepladser 14
Terrasse Ja
Indhegnet terrasse Nej
Husdyr er tilladt Nej
Grundareal 1354 m2
Toiletter 2 stk
Høj stol 1 stk
Brændeovn, Pejs eller Pilleovn Ja
Bygget år 2019
Kørestolsegnet Nej
Nøgle ved huset Ja
Rygeforbud Ja
Vaskemaskine Ja
Fryser Ja
Tørretumbler Ja
Ovn Ja
Opvaskemaskine Ja
Mikrobolgeovn Ja
Køleskab Ja
Kogeplader Ja
Swimmingpool Ja
Indendørsspa Ja
Sauna Ja
Udendørsspa Nej
afstand til hav/fjord 800 m
indkob 2000 m

Kontakt serviceagent vedrørende udlevering af nøgle, ankomst, sengelinned m.m. senest 3-4 dage før ankomst på telefonnr. 81714860. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-. Hvis du ønsker at benytte lader til elbil, skal du selv medbringe ladekabel.

Kort

Grundplan

Billede galleri

Estimeret pris

11.253 DKK

Per uge

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på
mail@find-sommerhus.dk

Sommerhuse tæt på

Hals
2894 DKK

Per uge

Tilbage til toppen