Porsevej 33, Nykøbing, Sj., 4500 Nykøbing Sj

Porsevej 33, Nykøbing, Sj, 4500 Nykøbing Sj

Beskrivelse

Dette charmerende sommerhus med dejlige terrasser ligger på en stor og afskærmet naturgrund omkranset af træer, kun 800 meter fra en af Danmarks bedste badestrande, Rørvig Strand.

I hjertet af huset finder du det indbydende køkken-alrum, som er i åben forbindelse med stuen. Der er 2 soveværelser med i alt 4 sovepladser, og desuden findes en dobbelt sovesofa med plads til 2 personer i den lyse og sommerlige stue, som også giver adgang til terrassen.

Sommerhuset er placeret i et roligt område tæt på centrum af Nykøbing Sjælland og Rørvig, hvor der vrimler med sommerliv, atmosfære og charmerende havnemiljøer fyldt med caféer, restauranter og shoppingmuligheder. Inden for 550 meter fra huset findes både et supermarked, minigolfbane og et populært Street Food-marked.

Stien til stranden fører gennem Rørvig Sandflugtplantage, hvilket er en oplevelse i sig selv og indbyder til gå- eller løbeture samt cykelture. Området er kendt for nogle af Danmarks bedste og mest børnevenlige sandstrande. Der er rig mulighed for at opleve fantastisk natur i området med Dybesø, Korshage, Skansehage og fugle- og vildtreservatet Hov Vig som ideelle destinationer for vandre- eller cykelture. Fra Rørvig er der mulighed for at tage færgen til det hyggelige Hundested. For familier med børn er forlystelsesparken Sommerland Sjælland og dyreparken Odsherred Zoo Rescue fantastiske udflugtsmål. Der er kun 1 time og 30 minutters kørsel til København fra sommerhuset, hvilket giver gode muligheder for at udforske hovedstadens mange seværdigheder og attraktioner. Sommerhuset er velegnet til 6 personer og er 106 m² stort, bygget i 1955. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr. Boligen er udstyret med en energibesparende luft til luft varmepumpe og har en frysekapacitet på 91 liter. Der findes også en brændeovn. Boligen ligger på en 1510 m² stor naturgrund, 800 m fra havet. Den nærmeste butik ligger 550 m væk. Der er en golfbane 7200 m fra boligen. Til sommerhuset hører et 70 m² stort terrasseareal. Der er grill tilgængelig og parkeringsmuligheder ved boligen. Der er i alt 2 soveværelser. Sovepladserne er fordelt som følger: 4 sovepladser i dobbeltsenge og 2 sovepladser i en sovesofa (dobbeltseng), hvoraf 2 af sovepladserne er i stuen. Køkkenet er udstyret med et køleskab, 4 keramiske kogeplader, en varmluftsovn, en mikrobølgeovn samt en opvaskemaskine. Der er 1 badeværelse med bruser og 1 toilet. I boligen findes der 1 Smart-TV, 1 Chromecast, tv via internet, og der er 1-3 danske kanaler tilgængelige. Der er også trådløst internet.

Læs mere

Faciliteter

Forbrug inklusiv Nej
Personer 6
Indhegnet grund Nej
Overdækket terrasse Nej
Parkering Ja
Udendørs legeredskaber Nej
Boligareal 106 m2
Aktivitetrum Nej
Lystfiskerhus Nej
Ladestation til elbil Nej
Soveværelser 2 stk
Sengepladser 6
Terrasse Ja
Indhegnet terrasse Nej
Husdyr er tilladt Nej
Grundareal 1510 m2
Toiletter 1 stk
Brændeovn, Pejs eller Pilleovn Ja
Bygget år 1955
Kørestolsegnet Nej
Nøgle ved huset Ja
Rygeforbud Ja
Vaskemaskine Nej
Fryser Ja
Tørretumbler Nej
Ovn Ja
Opvaskemaskine Ja
Mikrobolgeovn Ja
Køleskab Ja
Kogeplader Ja
Swimmingpool Nej
dampkabine Nej
Vildmarkskar Nej
Solarium Nej
Gratis badeland Nej
Sauna Nej
Indendørsspa Nej
Udendørsspa Nej
udendorssauna Nej
Hav Afstande 800 m
Hav-/fjordudsigt fra huset Nej
indkob 550 m
Hav-/fjordudsigt fra grunden Nej
dvd Nej
spilkonsol Nej
Internet Ja
chromecast Ja
TV 1

Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-. Ingen udlejning til håndværkere i erhvervsmæssigt øjemed.

Kort

Grundplan

Billede galleri

Estimeret pris

5.363 DKK

Per uge

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på
mail@find-sommerhus.dk

Sommerhuse tæt på

Hals
2894 DKK

Per uge

Tilbage til toppen