Møllehøj 32, Helgenæs, 8420 Knebel

Møllehøj 32, 8420 Helgenæs

Beskrivelse

Dette rummelige sommerhus, beliggende på en skøn naturgrund, byder på en fantastisk udsigt over vandet. Huset ligger afsides på grunden, hvilket giver en følelse af ro og privatliv. Fra både huset og terrassen kan man nyde udsigten og roen.

Sommerhuset har bevaret sit originale præg og tilbyder masser af plads, hvilket gør det ideelt til f.eks. to familier, der ønsker at holde ferie sammen. Der er også et stort anneks, der tilføjer ekstra plads og fleksibilitet.

Området er perfekt til naturskønne gåture, og det er nemt og hurtigt at komme ned til vandet. Huset er velegnet til 9 personer og er 146 m² stort. Det blev bygget i 1980, og husdyr er ikke tilladt. Huset er udstyret med jordvarme og gulvvarme i stuen, alle klinkegulve, entréen, gangen og alrummet. Der er også vaskemaskine, tørretumbler og en brændeovn.

Grunden er 2645 m² stor, og der er 450 meter til havet og 4000 meter til den nærmeste butik. Der er både en åben og en overdækket terrasse samt en udestue, en sandkasse og en grill. Parkering er tilgængelig ved huset.

Huset har fire soveværelser: fire sovepladser i dobbeltsenge, tre i køjesenge og to i en sovesofa, hvoraf to sovepladser er i anneks.

Køkkenet er udstyret med et køleskab, to elektriske kogeplader, to gasblus, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Der er gulvvarme i køkkenet.

Der er to badeværelser med brusenicher og toiletter, samt gulvvarme i det ene badeværelse. Der er også en sauna til afslapning.

Til underholdning er der et TV med Chromecast, internet-TV og trådløst internet. Der er ingen traditionelle TV-kanaler, kun streaming.

Alt i alt, er dette sommerhus et perfekt sted for en afslappende ferie i naturskønne omgivelser, med masser af plads og moderne bekvemmeligheder.

Læs mere

Faciliteter

Forbrug inklusiv Nej
Personer 9
Indhegnet grund Nej
Overdækket terrasse Ja
Parkering Ja
Udendørs legeredskaber Ja
Boligareal 146 m2
Aktivitetrum Nej
Bygget år 1980
Kørestolsegnet Nej
Nøgle ved huset Ja
Rygeforbud Ja
Soveværelser 4 stk
Sengepladser 9
Terrasse Ja
Indhegnet terrasse Ja
Husdyr er tilladt Nej
Grundareal 2645 m2
Toiletter 2 stk
Brændeovn, Pejs eller Pilleovn Ja
Lystfiskerhus Nej
Ladestation til elbil Nej
Vaskemaskine Ja
Fryser Nej
Tørretumbler Ja
Ovn Ja
Opvaskemaskine Ja
Mikrobolgeovn Ja
Køleskab Ja
Kogeplader Ja
Swimmingpool Nej
dampkabine Nej
Vildmarkskar Nej
Solarium Nej
Gratis badeland Nej
Sauna Ja
Indendørsspa Nej
Udendørsspa Nej
udendorssauna Nej
Hav Afstande 450 m
Hav-/fjordudsigt fra huset Ja
indkob 4000 m
Hav-/fjordudsigt fra grunden Ja
dvd Nej
spilkonsol Nej
Internet Ja
chromecast Ja
TV 1

Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-.

Kort

Grundplan

Billede galleri

Estimeret pris

5.048 DKK

Per uge
I samarbejde med: Sologstrand.dk

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på
mail@find-sommerhus.dk

Sommerhuse tæt på

Hals
2894 DKK

Per uge

Tilbage til toppen