Mølleengvej 4, Sejerø Bugt, 4500 Nykøbing Sj

Mølleengvej 4, Sejerø Bugt, 4500 Nykøbing Sj

Beskrivelse

Dette charmerende sommerhus ligger i tredje række med kun 125 meter til en skøn og børnevenlig sandstrand.

På en 1.576 kvadratmeter stor grund i et stille sommerhusområde omgivet af smuk natur, er hjertet i dette hus det lyse køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Herfra er der adgang til en overdækket terrasse, en udendørs bruser og den store have, der indbyder til udendørs aktiviteter og spil med børnene. Der er 3 soveværelser med i alt 6 sovepladser, hvor køjesengen især egner sig til større børn. Badeværelset kommer med bruseniche, og der er også en vaskemaskine til rådighed. Huset opvarmes energieffektivt med en luft-til-luft varmepumpe.

Beliggende i et dejligt område ved Sejerø Bugt og omringet af naturskønhed, er der rig mulighed for vandre- og cykelture, vandsport, samt fremragende fiskemuligheder ved Sjællands Odde og Isefjorden.

For daglige indkøb er der kun 900 meter til det nærmeste supermarked. Nykøbing Sj. og Rørvig er kun en kort køretur væk og byder på charmerende bymiljøer og havneatmosfære fyldt med sommerliv og oplevelser. Nyd en dag på caféer og restauranter, gå på shopping eller tag på marked. Havnebyen på Sjællands Odde byder på unik og rå natur.

For familieudflugter er Sommerland Sjælland og Odsherred Zoo Rescue oplagte destinationer. Anneberg Kulturpark, med sine mange kulturelle tilbud, ligger også inden for køreafstand. En tur til København for at udforske hovedstadens seværdigheder er også en mulighed. Sommerhuset er indrettet til 6 personer, hvoraf 2 sovepladser er mest velegnede til større børn (4-11 år). Boligen er 63 m² stor, opført i 1991, og det er ikke tilladt at medbringe husdyr. Der er installeret en energibesparende luft til luft varmepumpe, vaskemaskine og en fryser med 74 liters kapacitet.

Boligen ligger på en stor havegrund og har 125 meter til havet. Den nærmeste butik er 900 meter væk, og der er 4150 meter til nærmeste golfbane. Boligen har 45 m² terrasse, heraf 25 m² overdækket. Der er en udendørs bruser og grillfaciliteter. Parkering er mulig ved boligen.

I alt findes der 3 soveværelser fordelt på en dobbeltseng, to enkeltsenge og en køjeseng.

Køkkenet indeholder et køleskab, 4 keramiske kogeplader, varmluftsovn og opvaskemaskine.

Der er et badeværelse med bruseniche og toilet.

Boligen har et Smart-TV med internet, mindst 4 danske kanaler, 1-3 svenske og norske kanaler, mindst 4 tyske kanaler og trådløst internet.

Læs mere

Faciliteter

Forbrug inklusiv Nej
Personer 6
Indhegnet grund Nej
Overdækket terrasse Ja
Parkering Ja
Udendørs legeredskaber Nej
Boligareal 63 m2
Aktivitetrum Nej
Lystfiskerhus Nej
Ladestation til elbil Nej
Soveværelser 3 stk
Sengepladser 6
Terrasse Ja
Indhegnet terrasse Nej
Husdyr er tilladt Nej
Grundareal 1576 m2
Toiletter 1 stk
Brændeovn, Pejs eller Pilleovn Nej
Bygget år 1991
Kørestolsegnet Nej
Nøgle ved huset Ja
Rygeforbud Ja
Vaskemaskine Ja
Fryser Ja
Tørretumbler Nej
Ovn Ja
Opvaskemaskine Ja
Mikrobolgeovn Nej
Køleskab Ja
Kogeplader Ja
Swimmingpool Nej
dampkabine Nej
Vildmarkskar Nej
Solarium Nej
Gratis badeland Nej
Sauna Nej
Indendørsspa Nej
Udendørsspa Nej
udendorssauna Nej
Hav Afstande 125 m
Hav-/fjordudsigt fra huset Nej
indkob 900 m
Hav-/fjordudsigt fra grunden Nej
dvd Nej
spilkonsol Nej
Internet Ja
chromecast Nej
TV 1

Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-. Ingen udlejning til håndværkere i erhvervsmæssigt øjemed.

Kort

Grundplan

Billede galleri

Estimeret pris

3.471 DKK

Per uge

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på
mail@find-sommerhus.dk

Sommerhuse tæt på

Hals
2894 DKK

Per uge

Tilbage til toppen