Lynghøjsletten 83, Grønne Strand, 9690 Fjerritslev

Lynghøjsletten 83, 9690 Grønne Strand

Beskrivelse

Dette charmerende sommerhus befinder sig i Lynghøjsletten-området. Man kan nyde fordele som gratis adgang til et fælles indendørs svømmebasin (åben fra weekenden før påske indtil slutningen af uge 42), tennisbaner, en legeplads, en petanque bane, sportsbaner, og en udendørs pool (åben fra medio maj til starten af september, afhængigt af vejret). Alle disse faciliteter er blot en kort gåtur væk. Ejendommen er også tæt på Fårup Sommerland og Klim Strand Camping, som tilbyder mange aktiviteter for børn.

Huset kan rumme 7 voksne og et barn op til 3 år. Den har en størrelse på 97 m² og blev opført i 1989. I 2006 blev huset delvist renoveret. Det er tilladt at have et husdyr med. Der er installeret en energieffektiv varmepumpe i boligen, og den er også udstyret med en vaskemaskine og en fryser med en kapacitet på 90 liter. For ekstra hygge er der en brændeovn, og for de yngste gæster er der en barnestol.

Huset står på en 2173 m² naturskøn grund, som er indhegnet. Havet er kun 1100 m væk, og den nærmeste butik ligger 5000 m derfra. Der hører en 61 m² terrasse til huset, samt en yderligere 24 m² overdækket terrasse. Der er parkeringsmuligheder ved huset.

Huset har fire soveværelser: to personer kan sove i en dobbeltseng, tre i enkeltsenge og to i elevationssenge. Der er også en barneseng til rådighed.

Køkkenet er udstyret med et køleskab, fire keramiske kogeplader, en varmluftsovn, en mikrobølgeovn og en opvaskemaskine.

Boligen har et badeværelse med brus og et toilet. Der er også en sauna for afslapning.

Af underholdning er der et TV, en Bluray-afspiller, en DVD-afspiller, en radio og en CD-afspiller. Der er adgang til mindst fire danske kanaler, samt nogle svenske, norske, tyske og engelske kanaler. Trådløst internet er også tilgængeligt i huset.

Læs mere

Faciliteter

Forbrug inklusiv Nej
Personer 7
Indhegnet grund Ja
Overdækket terrasse Ja
Parkering Ja
Udendørs legeredskaber Nej
Boligareal 97 m2
Barneseng 1 stk
Aktivitetrum Nej
Bygget år 1989
Lystfiskerhus Nej
Ladestation til elbil Nej
Soveværelser 4 stk
Sengepladser 7
Terrasse Ja
Indhegnet terrasse Nej
Husdyr er tilladt Ja
Grundareal 2173 m2
Toiletter 1 stk
Høj stol 1 stk
Brændeovn, Pejs eller Pilleovn Ja
Renoveret år 2006
Kørestolsegnet Nej
Nøgle ved huset Ja
Rygeforbud Ja
Vaskemaskine Ja
Fryser Ja
Tørretumbler Nej
Ovn Ja
Opvaskemaskine Ja
Mikrobolgeovn Ja
Køleskab Ja
Kogeplader Ja
Swimmingpool Nej
dampkabine Nej
Vildmarkskar Nej
Solarium Nej
Gratis badeland Nej
Sauna Ja
Indendørsspa Nej
Udendørsspa Nej
udendorssauna Nej
Hav Afstande 1100 m
Hav-/fjordudsigt fra huset Nej
indkob 5000 m
Hav-/fjordudsigt fra grunden Nej
dvd Ja
spilkonsol Nej
Internet (30/30) Mbit Ja
chromecast Nej
TV 1

Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-. Den indendørs swimmingpool er åbent i perioden fra weekenden før påske til og med udgangen af uge 42 (efterårsferien). Den udendørs swimmingpool er åbent i perioden medio maj til primo september afhængigt af sommervejret. Den daglige åbningstid er kl. 09.00 – 21.00. Døren til poolbygningen åbnes med husnøglen.

Kort

Grundplan

Billede galleri

Estimeret pris

4.552 DKK

Per uge
I samarbejde med: Sologstrand.dk

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på
mail@find-sommerhus.dk

Sommerhuse tæt på

Hals
2894 DKK

Per uge

Tilbage til toppen