Krogsande 15, Blåvand, 6857 Blåvand

Krogsande 15, 6857 blavand

Beskrivelse

Dette charmerende sommerhus, beliggende i en malerisk naturskøn region, er en sand perle kun 750 meter væk fra vandet. Dette hus tilbyder alle de faciliteter, du har brug for for en uforglemmelig ferieoplevelse. Du kan nyde en udendørs pool med en konstant temperatur på 37 grader, samt en skøn udespa og en sauna for at opnå den ultimative afslapning. Hvis vejret ikke lige er til udendørs aktiviteter, er der også et dejligt motionsrum til din daglige træning. Sommerhuset byder på en ekstraordinær udendørs wellness-oplevelse.

Huset er udstyret med hele 5 Smart-TV’er og har Sonos-lydsystem i hele huset, så du kan nyde din yndlingsunderholdning og musik overalt.

Udendørsarealerne omkring huset inkluderer terrasser hele vejen rundt om huset og tre altaner på første sal, hvor du altid kan finde en hyggelig krog med læ. Fra saunaen kan du nyde en betagende udsigt over den smukke natur samt udendørs poolen og spabadet.

Familier med børn vil finde masser af underholdning med legetårn, rutchebane og et legeslot. Der er også udendørs bordtennis og skak for at holde alle aldre underholdt. Indendørs kan de voksne have det sjovt med et shuffleboard.

Dette sommerhus er velegnet til op til 8 personer, inklusive to sovepladser, der kun er egnet til større børn i alderen 4-11 år. Huset har en rummelig boligareal på 233 kvadratmeter, fordelt på to etager, og det blev bygget i 2023. En hund er tilladt at medbringe, og du vil finde to energieffektive luft-til-luft varmepumper, gulvvarme i alle klinkegulve, vaskemaskine, tørretumbler og en hyggelig pejs. Der er også en barnestol til de små.

Sommerhuset ligger på en stor naturskøn grund på 2500 kvadratmeter, og havet ligger kun 750 meter væk. Den nærmeste butik er kun 2000 meter væk. Udendørsområdet omfatter en åben terrasse samt en overdækket terrasse, hvorfra du kan nyde udsigten. Der er også en gynge, sandkasse, legehus, trampolin, legetårn, rutchebane, udendørs sauna, udendørs bruser og grillfaciliteter til rådighed. Der er endda opladningsstik til elbiler og parkering ved sommerhuset.

For dem, der ønsker at svømme, er der en dejlig udendørs swimmingpool, som måler 2,5 meter i bredden, 6 meter i længden og har en dybde på op til 1,36 meter. Swimmingpoolen har også modstrømsanlæg for ekstra sjov.

Hvis du er interesseret i bordtennis, er der udstyr til rådighed i det indendørs aktivitetsrum.

Sommerhuset har i alt 5 soveværelser med plads til 6 personer i dobbeltsenge, 2 personer i enkeltsenge og yderligere 1 person på en sovesofa.

Køkkenet er veludstyret med køleskab, 4 induktionskogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine.

Der er 3 badeværelser med brusenicher og 3 toiletter, alle med gulvvarme, og et af badeværelserne har endda et badekar til afslapning.

Hvis du søger yderligere afslapning, kan du nyde et udendørs standvandsspa, som har plads til 4 personer.

I sommerhuset er der 5 Smart-TV’er, en Bluetooth-højtaler og trådløst internet, så du kan streame din yndlingsunderholdning. TV-kanaler tilbydes ikke.

Læs mere

Faciliteter

Forbrug inklusiv Nej
Soveværelser 5 stk
Personer 8
Sengepladser 9
Indhegnet grund Nej
Terrasse Ja
Overdækket terrasse Ja
Indhegnet terrasse Nej
Parkering Ja
Husdyr er tilladt Ja
Udendørs legeredskaber Ja
Grundareal 2500 m2
Boligareal 233 m2
Toiletter 3 stk
Høj stol 1 stk
Aktivitetrum Ja
Brændeovn, Pejs eller Pilleovn Ja
Bygget år 2023
Lystfiskerhus Nej
Kørestolsegnet Nej
Ladestation til elbil Ja
Nøgle ved huset Ja
Rygeforbud Ja
Opvaskemaskine Ja
Vaskemaskine Ja
Fryser Nej
Kogeplader Ja
Køleskab Ja
Ovn Ja
Swimmingpool Ja
Sauna Ja
Vildmarkskar Nej
Udendørsspa Ja
Indendørsspa Nej
Solarium Nej
Afstand til havet 750 m
Afstand til supermarket 2000 m
TV 5 stk
Internet Ja
Energivenlig Ja

(ZOO) (3 Pink) (K) Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-.

Kort

Grundplan

Billede galleri

Estimeret pris

14.846 DKK

Per uge
I samarbejde med: Sologstrand.dk

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på
mail@find-sommerhus.dk

Sommerhuse tæt på

Hals
2894 DKK

Per uge

Tilbage til toppen