Kringelbækvej 81, Grønhøj, 9480 Løkken

Kringelbækvej 81, 9480 Grønhøj

Beskrivelse

Dette attraktive sommerhus er placeret i det natursmukke Grønhøj Strand-område, omgivet af et imponerende klitlandskab og nærhed til stranden og det brusende Vesterhav. Huset byder på en omfattende, delvist overdækket terrasse med en udendørs spa, som er tilgængelig for brug i perioden uge 13 til 44, med plads til 5 personer. Der er også en hems med to ekstra sovepladser på madrasser, samt en ekstra hems i et af soveværelserne. Anneksbygningen rummer yderligere to sovepladser og sit eget badeværelse med brusebad. På grunden står et eventyrligt legetårn med fire tårne og rutsjebane.

Boligen er indrettet til at huse 8 voksne og 2 små børn under 3 år, hvoraf to af sovepladserne er bedst egnet til større børn mellem 4-11 år. Med et boligareal på 140 m² opført i 2011, kan man medbringe op til to husdyr. Hjemmet er energieffektivt med varmepumpe og gulvvarme i stuen samt alle rum med klinkegulve. Der findes både vaskemaskine og tørretumbler, en fryser med 91 liters kapacitet og en brændeovn. To barnestole står også til rådighed.

Grunden er på 1620 m², og der er 1,1 km til havet. Den nærmeste butik er 500 m væk. Til ejendommen hører en 280 m² stor terrasse, heraf 20 m² er overdækket. Udenfor findes desuden et redskabsrum, en gynge, en sandkasse, et legetårn og en udendørs bruser. Der er installeret en opladningsstation til elbiler og fire parkeringspladser ved huset.

Aktivitetsrummet er udstyret med dart, airhockey, bordfodbold og en arkadespillemaskine med 3000 spil.

De fire soveværelser tilbyder seks sovepladser i dobbeltsenge og to i enkeltsenge, plus yderligere fire på madrasser – hvor fire af disse er placeret på de to hems. Der er også to barnesenge.

Køkkenet er veludrustet med et køleskab, fire keramiske kogeplader, en varmluftsovn og en mikrobølgeovn samt en opvaskemaskine og gulvvarme.

Der er tre badeværelser med brusenicher og tre toiletter, hvor der er gulvvarme i to af badeværelserne. En sauna giver mulighed for yderligere afslapning.

For afslapning indendørs er der en spa til to personer.

Underholdningsmulighederne inkluderer et TV med Chromecast, en DVD-afspiller, en radio, et mini-stereoanlæg og en CD-afspiller. Der er adgang til danske og tyske tv-kanaler samt trådløst internet.

Læs mere

Faciliteter

Forbrug inklusiv Nej
Personer 8
Indhegnet grund Nej
Overdækket terrasse Ja
Parkering Ja
Udendørs legeredskaber Ja
Boligareal 140 m2
Barneseng 2 stk
Aktivitetrum Ja
Bygget år 2011
Kørestolsegnet Nej
Nøgle ved huset Ja
Rygeforbud Ja
Soveværelser 4 stk
Sengepladser 12
Terrasse Ja
Indhegnet terrasse Ja
Husdyr er tilladt Ja
Grundareal 1620 m2
Toiletter 3 stk
Høj stol 2 stk
Brændeovn, Pejs eller Pilleovn Ja
Lystfiskerhus Nej
Ladestation til elbil Ja
Vaskemaskine Ja
Fryser Ja
Tørretumbler Ja
Ovn Ja
Opvaskemaskine Ja
Mikrobolgeovn Ja
Køleskab Ja
Kogeplader Ja
Swimmingpool Nej
dampkabine Nej
Vildmarkskar Nej
Solarium Nej
Gratis badeland Nej
Sauna Ja
Indendørsspa Ja
Udendørsspa Nej
udendorssauna Nej
Hav Afstande 1100 m
Hav-/fjordudsigt fra huset Nej
indkob 500 m
Hav-/fjordudsigt fra grunden Nej
dvd Ja
spilkonsol Nej
Internet (1000/1000) Mbit Ja
chromecast Ja
TV 1

Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-. I vinterhalvåret kan udespaen startes op, hvis I som gæster betaler omkostningerne til efterfølgende vintersikring (ca. DKK 1.500). For nærmere information kontakt venligst lokalbureauet i Løkken.

Kort

Grundplan

Billede galleri

Estimeret pris

7.254 DKK

Per uge
I samarbejde med: Sologstrand.dk

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på
mail@find-sommerhus.dk

Sommerhuse tæt på

Hals
2894 DKK

Per uge

Tilbage til toppen