Kordalsvej 64, Saltum, 9493 Saltum

Kordalsvej 64, 9493 Saltum

Beskrivelse

Dette hyggelige sommerhus, der ligger i Kordals Klit kun 650 meter fra det brusende Vesterhav, oser af ægte sommerhuscharme og byder på en fabelagtig udsigt over havet.

Huset er den perfekte repræsentant for klassisk sommerhusidyl med sin træbeklædning, græstækkede tag og maleriske beliggenhed i det rene klitlandskab. Indendørs fortsætter den simple og rustikke stil med træbeklædte gulve, vægge og lofter, samt en indbydende indretning, der inviterer til afslapning og hygge. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, som er badet i lys fra tre sider og tilbyder en imponerende udsigt over havet gennem store vinduer.

Udenfor finder I sydvendte terrasser, hvor I kan nyde et måltid i det grønne eller blot slappe af i solen og den friske havbrise. Husets høje placering giver et smukt overblik over området og havet.

Kordals Klit er det ideelle sted for en naturrig ferie. En kort gåtur fører jer til Saltum Strand, kendt for sit fine hvide sand og indbydende badevand. Dagligvarer kan I handle i Saltum by, hvor I også finder slagter og bager. For børnefamilier er Fårup Sommerland en oplagt dagstur, kun et kvarters kørsel væk.

Sommerhuset er velegnet til 6 personer og har et areal på 68 m². Det er bygget i 1974 og delvist renoveret i 2022. Husdyr er ikke tilladt. Huset er udstyret med en energibesparende varmepumpe og har vaskemaskine samt 12 liters frysekapacitet. Der er en hyggelig brændeovn og barnestol til de små.

Huset er placeret på en 1295 m² stor naturgrund, og der er 650 meter til havet. Den nærmeste butik ligger 2000 meter væk, og der er en golfbane 7500 meter fra huset. Til huset hører 30 m² terrasse samt en overdækket terrasse på 12 m², en udendørs bruser og parkeringsplads.

Der er tre soveværelser med i alt 4 sovepladser i dobbeltsenge, 2 sovepladser i køjeseng og en barneseng. Køkkenet er veludstyret med køleskab, keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Badeværelset har bruseniche, toilet og gulvvarme.

I sommerhuset er der et TV med Chromecast, adskillige tyske kanaler og trådløst internet.

Læs mere

Faciliteter

Forbrug inklusiv Nej
Personer 6
Indhegnet grund Nej
Overdækket terrasse Ja
Parkering Ja
Udendørs legeredskaber Nej
Boligareal 68 m2
Barneseng 1 stk
Aktivitetrum Nej
Bygget år 1974
Lystfiskerhus Nej
Ladestation til elbil Nej
Soveværelser 3 stk
Sengepladser 6
Terrasse Ja
Indhegnet terrasse Nej
Husdyr er tilladt Nej
Grundareal 1295 m2
Toiletter 1 stk
Høj stol 1 stk
Brændeovn, Pejs eller Pilleovn Ja
Renoveret år 2022
Kørestolsegnet Nej
Nøgle ved huset Ja
Rygeforbud Ja
Vaskemaskine Ja
Fryser Ja
Tørretumbler Nej
Ovn Ja
Opvaskemaskine Ja
Mikrobolgeovn Ja
Køleskab Ja
Kogeplader Ja
Swimmingpool Nej
dampkabine Nej
Vildmarkskar Nej
Solarium Nej
Gratis badeland Nej
Sauna Nej
Indendørsspa Nej
Udendørsspa Nej
udendorssauna Nej
Hav Afstande 650 m
Hav-/fjordudsigt fra huset Ja
indkob 2000 m
Hav-/fjordudsigt fra grunden Ja
dvd Nej
spilkonsol Nej
Internet (300/300) Mbit Ja
chromecast Ja
TV 1

Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-.

Kort

Grundplan

Billede galleri

Estimeret pris

3.192 DKK

Per uge
I samarbejde med: Sologstrand.dk

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på
mail@find-sommerhus.dk

Sommerhuse tæt på

Hals
2894 DKK

Per uge

Tilbage til toppen