Kamelvej 11, Ebeltoft, 8400 Ebeltoft

Kamelvej 11, 8400 Ebeltoft

Beskrivelse

Dette charmerende feriehus er perfekt til op til 6 gæster og tilbyder en fremragende beliggenhed med en betagende udsigt over vandet fra både stuen og grunden. Boligen omfatter 2 soveværelser – et med en dobbeltseng og et andet med både dobbeltseng og køjeseng, hvilket giver masser af plads til en familie eller en gruppe venner.

Beliggende ved en idyllisk skov, tilbyder huset fantastiske muligheder for naturskønne gåture og udsigt over vandet. Nyd en afslappende tid på den solrige terrasse eller i den smukke have.

Ebeltoft, med sin charmerende havn og livlige bymidte, er ikke langt væk. Her kan du smage lækre frokoster, gå på opdagelse i små butikker, eller besøge attraktioner som Ree Safari Park, Fregatten Jylland eller Djurs Sommerland, som alle er i nærheden.

Dette feriehus i Ebeltoft er et ideelt feriested, hvor du kan nyde den rolige atmosfære og føle dig hjemme lige fra du træder ind. Sommerhuset er velegnet til 6 personer, hvoraf 2 sovepladser er mest velegnede til større børn (4-11 år). Boligen er 61 m², bygget i 1969 og moderniseret i 1995. Det er tilladt at medbringe 1 husdyr. Der er vaskemaskine og en fryser med 70 liters kapacitet.

Huset ligger på en 1619 m² stor naturgrund, kun 350 m fra havet og 1000 m fra nærmeste butik. Der er både en åben og overdækket terrasse med grill og parkeringsmuligheder.

Der er 2 soveværelser, med 4 sovepladser i dobbeltsenge og 2 i en køjeseng. Køkkenet er udstyret med 2 køleskabe, 4 keramiske kogeplader, varmluftovn og opvaskemaskine.

Huset har et badeværelse med bruseniche og toilet. Der er 1 TV med adskillige danske, svenske, norske og tyske kanaler, samt trådløst internet.

Læs mere

Faciliteter

Forbrug inklusiv Nej
Personer 6
Indhegnet grund Nej
Overdækket terrasse Ja
Parkering Ja
Udendørs legeredskaber Nej
Boligareal 61 m2
Aktivitetrum Nej
Bygget år 1969
Kørestolsegnet Nej
Nøgle ved huset Ja
Rygeforbud Ja
Soveværelser 2 stk
Sengepladser 6
Terrasse Ja
Indhegnet terrasse Nej
Husdyr er tilladt Ja
Grundareal 1619 m2
Toiletter 1 stk
Brændeovn, Pejs eller Pilleovn Nej
Lystfiskerhus Nej
Ladestation til elbil Nej
Vaskemaskine Ja
Fryser Ja
Tørretumbler Nej
Ovn Ja
Opvaskemaskine Ja
Mikrobolgeovn Nej
Køleskab Ja
Kogeplader Ja
Swimmingpool Nej
dampkabine Nej
Vildmarkskar Nej
Solarium Nej
Gratis badeland Nej
Sauna Nej
Indendørsspa Nej
Udendørsspa Nej
udendorssauna Nej
Hav Afstande 350 m
Hav-/fjordudsigt fra huset Ja
indkob 1000 m
Hav-/fjordudsigt fra grunden Ja
dvd Nej
spilkonsol Nej
Internet Ja
chromecast Nej
TV 1

Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-.

Kort

Grundplan

Billede galleri

Estimeret pris

5.613 DKK

Per uge
I samarbejde med: Sologstrand.dk

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på
mail@find-sommerhus.dk

Sommerhuse tæt på

Hals
2894 DKK

Per uge

Tilbage til toppen