Hjorthøjgårdsvej 17, Bjerge, 4400 Kalundborg

Hjorthøjgårdsvej 17, Bjerge, 4400 Kalundborg

Beskrivelse

Bare 100 meter fra en smuk og børnevenlig sandstrand, med udsigt til havet og de åbne marker, ligger dette indbydende sommerhus. Det er placeret i et lille og fredeligt sommerhusområde ved enden af en blind vej og grænser op til de åbne marker.

Fra huset og terrassen kan man nyde udsigten over Jammerland Bugt og se helt til Asnæs og Kalundborg. Dette gælder også for den udendørs sauna, som tilbyder en fantastisk udsigt, mens man slapper af. Huset er lyst og indbydende takket være det naturlige lys fra de store vinduer.

Køkken-alrummet fungerer som husets samlingspunkt og er i åben forbindelse med stuen, der har en brændeovn, som skaber en hyggelig atmosfære. I hovedhuset findes der 2 soveværelser med dobbeltsenge og 1 værelse med en køjeseng. Annekset, bygget i 2022, indeholder en dobbeltsovesofa. Både huset og annekset er opvarmet med energieffektive luft-til-luft varmepumper. Blandt yderligere faciliteter kan nævnes en vaskemaskine, en udendørs bruser og en ladeenhed til elbiler.

Området tilbyder fantastiske, børnevenlige sandstrande og smuk natur med et rigt dyreliv, der indbyder til gå- og cykelture. Strandene er ideelle til vandsport såsom kajakroning, paddleboarding og windsurfing, og der er gode fiskemuligheder langs kysten samt på Reersø, Asnæs og Røsnæs.

Reersø byder også på fremragende vandreruter og høje klipper med udsigtspunkter over havet mod Fyn, Romsø, Asnæs, Musholm og Storebæltsbroen. Huset er et godt udgangspunkt for besøg til Mullerup Havn og Røsnæs med sit naturskønne, kuperede terræn og flere vingårde. Gå ikke glip af den udfordrende Go-High bane på Kragerup Gods, forlystelsesparkerne Sommerland Sjælland eller BonBon-Land. En tur til København for at opleve hovedstadens mange attraktioner er også inden for rækkevidde.

Sommerhuset er velegnet til 8 personer plus 1 barn op til 3 år. Det er 125 m² stort og blev opført i 2016. Det er tilladt at medbringe 1 husdyr. Boligen er udstyret med 2 energibesparende luft til luft varmepumper, en vaskemaskine og en fryser med 59 liters kapacitet. Der er også en brændeovn og en barnestol.

Boligen ligger på en 1182 m² stor havegrund, 100 m fra havet. Den nærmeste butik er 5000 m væk. Boligen har 70 m² terrasseareal, heraf 19 m² er overdækket. Der er fodboldmål, bålsted, en udendørs sauna, en udendørs bruser, grillfaciliteter og en elbiloplader med 11 kW ladeeffekt. Parkering er mulig ved boligen.

Der er 4 soveværelser i alt. Sovepladserne fordeles som følger: 4 sovepladser i dobbeltsenge, 2 sovepladser i en køjeseng, 2 sovepladser i en dobbeltsovesofa i annekset, plus en barneseng.

Køkkenet indeholder et køleskab, 4 induktionskogeplader, en varmluftsovn og en opvaskemaskine.

Der er 1 badeværelse med bruseniche og 2 toiletter, heraf 1 er et gæstetoilet, begge med gulvvarme.

Boligen har 1 Smart-TV, en Bluetooth-højttaler, en Xbox, 1-3 danske TV-kanaler og trådløst internet.

Læs mere

Faciliteter

Forbrug inklusiv Nej
Personer 8
Indhegnet grund Nej
Overdækket terrasse Ja
Parkering Ja
Udendørs legeredskaber Ja
Boligareal 125 m2
Barneseng 1 stk
Aktivitetrum Nej
Lystfiskerhus Nej
Ladestation til elbil Ja
Soveværelser 4 stk
Sengepladser 8
Terrasse Ja
Indhegnet terrasse Nej
Husdyr er tilladt Ja
Grundareal 1182 m2
Toiletter 2 stk
Høj stol 1 stk
Brændeovn, Pejs eller Pilleovn Ja
Bygget år 2016
Kørestolsegnet Nej
Nøgle ved huset Ja
Rygeforbud Ja
Vaskemaskine Ja
Fryser Ja
Tørretumbler Nej
Ovn Ja
Opvaskemaskine Ja
Mikrobolgeovn Nej
Køleskab Ja
Kogeplader Ja
Swimmingpool Nej
dampkabine Nej
Vildmarkskar Nej
Solarium Nej
Gratis badeland Nej
Sauna Ja
Indendørsspa Nej
Udendørsspa Nej
udendorssauna Ja
Hav Afstande 100 m
Hav-/fjordudsigt fra huset Ja
indkob 5000 m
Hav-/fjordudsigt fra grunden Ja
dvd Nej
spilkonsol Ja
Internet (70/70) Mbit Ja
chromecast Nej
TV 1

Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-. Ingen udlejning til håndværkere i erhvervsmæssigt øjemed.

Kort

Grundplan

Billede galleri

Estimeret pris

5.080 DKK

Per uge

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på
mail@find-sommerhus.dk

Sommerhuse tæt på

Hals
2894 DKK

Per uge

Tilbage til toppen