Gåsehagevej 17 B, Ebeltoft, 8400 Ebeltoft

Gåsehagevej 17 B, 8400 Ebeltoft

Beskrivelse

Beliggende kun 200 meter fra kysten, på en imponerende grund, finder du dette charmerende og velholdte sommerhus i et eftertragtet ferieområde. Både fra huset og den indbydende terrasse kan du nyde udsigten over vandet. Huset er udstyret med en række fantastiske faciliteter, herunder en privat grusbelagt tennisbane og et stort indendørs spabad med plads til 5 personer. Derudover tilbyder et aktivitetsrum mulighed for bordtennisspil.

Sommerhuset er ideelt for 8 personer og omfatter 156 m². Det blev oprindeligt opført i 1995 og undergik en delvis renovering i 2016. Kæledyr er ikke tilladt. Boligen er forsynet med en energibesparende varmepumpe og gulvvarme under alle flisebelagte gulve. Derudover er der vaskemaskine, tørretumbler og en fryser med en kapacitet på 50 liter, samt en brændeovn for ekstra hygge. Der er også en barnestol til de mindste.

Grunden er på 1800 m² og byder på en lukket terrasse på 45 m², hvoraf 15 m² er overdækket. Her finder du også et redskabsrum, gyngestativ og et petanquebane. Der er installeret en opladningsstation til elbiler og god parkeringsplads på ejendommen.

Inde i huset er der tre soveværelser. Sovepladserne består af 4 i dobbeltsenge, 2 i enkeltsenge og 2 i en dobbelt sovesofa. Køkkenet er veludstyret med et køleskab, fire induktionskogeplader, varmluftovn og en opvaskemaskine.

Der er to badeværelser, begge med bruseniche og toilet, samt gulvvarme. Der er også en sauna til afslapning. Det indendørs spabad har plads til 6 personer.

For underholdning er der et TV med adgang til mindst fire danske kanaler, samt svenske, norske og tyske kanaler. Trådløst internet er også tilgængeligt. Med sin fantastiske beliggenhed og fremragende faciliteter er dette sommerhus det ideelle sted for en afslappende og mindeværdig ferie.

Læs mere

Faciliteter

Forbrug inklusiv Nej
Personer 8
Indhegnet grund Nej
Overdækket terrasse Ja
Parkering Ja
Udendørs legeredskaber Ja
Boligareal 156 m2
Høj stol 1 stk
Brændeovn, Pejs eller Pilleovn Ja
Renoveret år 2016
Kørestolsegnet Nej
Nøgle ved huset Ja
Rygeforbud Ja
Soveværelser 3 stk
Sengepladser 8
Terrasse Ja
Indhegnet terrasse Ja
Husdyr er tilladt Nej
Grundareal 1800 m2
Toiletter 2 stk
Aktivitetrum Nej
Bygget år 1995
Lystfiskerhus Nej
Ladestation til elbil Ja
Vaskemaskine Ja
Fryser Ja
Tørretumbler Ja
Ovn Ja
Opvaskemaskine Ja
Mikrobolgeovn Ja
Køleskab Ja
Kogeplader Ja
Swimmingpool Nej
dampkabine Nej
Vildmarkskar Nej
Solarium Nej
Gratis badeland Nej
Sauna Ja
Indendørsspa Ja
Udendørsspa Nej
udendorssauna Nej
Hav Afstande 200 m
Hav-/fjordudsigt fra huset Ja
indkob 500 m
Hav-/fjordudsigt fra grunden Ja
dvd Nej
spilkonsol Nej
Internet Ja
chromecast Nej
TV 1

Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-. Benyt venligst tennissko på tennisbanen – ikke almindelige løbesko.

Kort

Grundplan

Billede galleri

Estimeret pris

8.833 DKK

Per uge
I samarbejde med: Sologstrand.dk

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på
mail@find-sommerhus.dk

Sommerhuse tæt på

Hals
2894 DKK

Per uge

Tilbage til toppen