Fasanlunden 93, Kramnitse, 4970 Rødby

Fasanlunden 93, Kramnitse, 4970 Rødby

Beskrivelse

Dette skønt beliggende og velholdte sommerhus finder du på en fredelig 1554 m2 stor havegrund ved vejens ende, hvor egern dagligt kommer forbi. Bygget i 1993, har huset på 157 m2 nydt godt af en omfattende renovering både inde og ude i 2020/2021.

Husdyr er velkomne, da grunden er indhegnet. Sommerhusets fredfyldte atmosfære, kombineret med muligheden for en svømmetur i den ude/inde pool eller spa, samt gåture langs hyggelige stier til vandet, tilbyder rig mulighed for afslapning. Huset blev stilfuldt møbleret i 2021 med nye møbler. Den indendørs swimmingpool, som måler 3,5 x 4,5 meter og er 1,3 m dyb, er perfekt for leg og samvær, med en temperatur på 24 til 28 grader. Til de mindste er der en børnepool, og poolområdet inkluderer en 2-personers spa. Derudover er der en stor 6-personers udendørs standvandsspa, der kan nydes hele året. Spaen opvarmes til 38 grader på 3 timer, hvis ønsket, uden ekstra omkostninger, hvis den ikke bruges.

Boligen har 5 soveværelser: 4 dobbeltsenge og 6 enkeltsenge, samt en barneseng. Det moderne køkken er udstyret med køle/fryseskab, induktionsplader, varmluftsovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Der er 2 badeværelser med brusenicher og toiletter, sauna og indendørs spa, alle med gulvvarme, ligesom i køkken og stue. Huset opvarmes med varmepumpe, brændeovn, og el-radiatorer i soveværelserne.

Underholdning inkluderer TV, DVD-afspiller, radio, med adgang til danske, tyske, svenske og norske kanaler, samt trådløst internet. Fra stuen er der udgang til en stor, delvis afskærmet sydvendt terrasse med havemøbler til 10, solvogne, og to grill. Haven byder på legehus, gynger, fodboldmål, stor trampolin, og et shelter. Der er carport og parkeringsplads ved huset.

Læs mere

Faciliteter

Forbrug inklusiv Nej
Personer 10
Indhegnet grund Ja
Overdækket terrasse Ja
Parkering Ja
Udendørs legeredskaber Ja
Boligareal 157 m2
Barneseng 1 stk
Aktivitetrum Nej
Renoveret år 2021
Kørestolsegnet Nej
Nøgle ved huset Ja
Rygeforbud Ja
Soveværelser 5 stk
Sengepladser 10
Terrasse Ja
Indhegnet terrasse Nej
Husdyr er tilladt Ja
Grundareal 1554 m2
Toiletter 2 stk
Høj stol 1 stk
Brændeovn, Pejs eller Pilleovn Ja
Bygget år 1993
Lystfiskerhus Nej
Ladestation til elbil Nej
Vaskemaskine Ja
Fryser Ja
Tørretumbler Ja
Ovn Ja
Opvaskemaskine Ja
Mikrobolgeovn Ja
Køleskab Ja
Kogeplader Ja
Swimmingpool Ja
dampkabine Nej
Vildmarkskar Nej
Solarium Nej
Gratis badeland Nej
Sauna Ja
Indendørsspa Ja
Udendørsspa Ja
udendorssauna Nej
Hav Afstande 300 m
Hav-/fjordudsigt fra huset Nej
indkob 500 m
Hav-/fjordudsigt fra grunden Nej
dvd Ja
spilkonsol Nej
Internet Ja
chromecast Nej
TV 1

Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-. Spaen er ikke fyldt med vand ved ankomst, men kan fyldes efter behov. Ønskes spaen fyldt ved ankomst bedes I kontakte lokalbureauet.

Kort

Grundplan

Billede galleri

Estimeret pris

6.287 DKK

Per uge

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på
mail@find-sommerhus.dk

Sommerhuse tæt på

Hals
2894 DKK

Per uge

Tilbage til toppen