Edenvej 2, Hornbæk, 3100 Hornbæk

Edenvej 2, Hornbæk, 3100 Hornbæk

Beskrivelse

Dette moderne og indbydende sommerhus, opført i 2021, er perfekt for den store familie, flere generationer eller to familier, takket være et selvstændigt “luksusanneks” med eget badeværelse. Sommerhuset tilbyder ideelle rammer for en hyggelig og afslappende ferie sammen med familien eller venner. Huset er moderne indrettet med åbne rum, masser af lys og i ægte skandinavisk stil. Opholdsrummet, der kombinerer køkken, spiseplads og stue, udgør husets hjerte. Fra den overdækkede terrasse er der direkte adgang til annekset. Grunden er en naturgrund med højt græs og vilde blomster, hvilket ikke indbyder til boldspil, men derimod er omgivet af store terrasseområder, som indbyder til udendørs nydelse.

Sommerhuset er beregnet til 8 personer og har et boligareal på 114 m². Husdyr er ikke tilladt. Boligen er udstyret med en energieffektiv luft-til-luft varmepumpe, gulvvarme under alle klinkegulve, vaskemaskine, tørretumbler og en frysekapacitet på 79 liter. Der er også en brændeovn til hygge.

Boligen er beliggende på en 1218 m² stor naturgrund, 1000 meter fra havet og 1500 meter fra en sø. Den nærmeste butik er 1250 meter væk, og der er 3700 meter til nærmeste golfbane. Til boligen hører 100 m² terrasseareal, heraf 40 m² overdækket terrasse, udendørs bruser, udekøkken og grillfaciliteter. Der er installeret et opladningsstik til elbiler af type 2 med en ladekapacitet på 11 kW. Parkering er mulig ved boligen.

Der er 4 soveværelser i alt. Sovepladserne er fordelt på 4 i dobbeltsenge og 4 i køjesenge, hvoraf de 4 sovepladser er i annekset.

Køkkenet indeholder et køleskab og er udstyret med 4 induktionskogeplader, varmluftsovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine.

Der er 2 badeværelser med bruseniche og toilet, begge med gulvvarme.

Boligen tilbyder en indendørs spa til 2 personer.

Der er 2 TV i boligen, begge Smart-TV og med internetadgang. Der modtages 1-3 danske TV-kanaler. Trådløst internet er tilgængeligt.

Huset ligger i det skønne Hornbæk, kendt for sit livlige miljø og børnevenlige sandstrande. Området byder på et rigt udvalg af caféer, restauranter og butikker samt en atmosfærefyldt lystbådehavn. Boligen er også et ideelt udgangspunkt for besøg i det hyggelige Gilleleje, Kronborg Slot og de mange attraktioner i København.

Læs mere

Faciliteter

Forbrug inklusiv Nej
Personer 8
Indhegnet grund Nej
Overdækket terrasse Ja
Parkering Ja
Udendørs legeredskaber Nej
Boligareal 114 m2
Aktivitetrum Nej
Lystfiskerhus Nej
Ladestation til elbil Ja
Soveværelser 4 stk
Sengepladser 8
Terrasse Ja
Indhegnet terrasse Nej
Husdyr er tilladt Nej
Grundareal 1218 m2
Toiletter 2 stk
Brændeovn, Pejs eller Pilleovn Ja
Bygget år 2021
Kørestolsegnet Nej
Nøgle ved huset Ja
Rygeforbud Ja
Vaskemaskine Ja
Fryser Ja
Tørretumbler Ja
Ovn Ja
Opvaskemaskine Ja
Mikrobolgeovn Ja
Køleskab Ja
Køleskab Ja
Swimmingpool Nej
dampkabine Nej
Vildmarkskar Nej
Solarium Nej
Gratis badeland Nej
Sauna Nej
Indendørsspa Ja
Udendørsspa Nej
udendorssauna Nej
Hav Afstande 1000 m
Hav-/fjordudsigt fra huset Nej
indkob 1250 m
Hav-/fjordudsigt fra grunden Nej
dvd Nej
spilkonsol Nej
Internet Ja
chromecast Nej
TV 2

Parkering er kun tilladt i husets indkørsel, der må ikke parkeres langs vejen. Der er installeret lader til elbil ved huset (kabel skal medbringes). Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-.

Kort

Grundplan

Billede galleri

Estimeret pris

11.094 DKK

Per uge

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på
mail@find-sommerhus.dk

Sommerhuse tæt på

Hals
2894 DKK

Per uge

Tilbage til toppen