Borgvej 39, Saltum, 9493 Saltum

Borgvej 39, 9493 Saltum

Beskrivelse

Dette nyopførte sommerhus fra 2023, beliggende i Saltum Strand, byder på en spektakulær udsigt over havet. Saltum Strand er kendt for sin smukke skov og plantage nær Jammerbugten i Nordvestjylland. I Saltum by, kun 2 km fra kysten, finder du dagligvarebutikker og charmerende restauranter.

Stranden ved Saltum er bred, børnevenlig og kun en kort gåtur fra Blokhus Strand. Begge strande har det Blå Flag og er perfekte til solbadning og vandsport som windsurfing. De omkringliggende klitter tilbyder private solbadningsområder i læ. Bilister kan køre direkte til strandkanten, hvilket gør det nemt for ældre eller gangbesværede at nyde stranden.

Området bag sommerhuset er præget af plantager og skov, der indbyder til vandreture eller cykelture. Mellem Saltum og Grønhøj ligger det fredede naturreservat Lille Norge, der strækker sig helt ned til Vesterhavet.

Sommerhuset er ideelt til 8 personer og et barn op til 3 år. Det 116 m² store hus er udstyret med en energibesparende luft-til-luft varmepumpe og gulvvarme på alle klinkegulve. Der er også vaskemaskine, tørretumbler og en fryser med en kapacitet på 50 liter, samt en barnestol.

Huset står på en 2200 m² stor klitgrund, 500 meter fra havet og 3000 meter fra nærmeste butik. Der er en golfbane 12000 meter væk. Til huset hører et 70 m² terrasseareal samt 20 m² overdækket terrasse, et redskabsrum, grill og parkering.

Der er fire soveværelser i huset, fordelt på 2 sovepladser i en dobbeltseng, 6 sovepladser i enkeltsenge og 1 soveplads i en køjeseng, samt en barneseng. Køkkenet er udstyret med et køleskab, induktionskogeplader, varmluftovn og opvaskemaskine.

Sommerhuset har to badeværelser med brusenicher og toiletter, begge med gulvvarme, og en sauna. Der er også en spa til to personer. Underholdningen omfatter et Smart-TV med Chromecast og streaming-muligheder, samt trådløst internet. Husdyr er ikke tilladt i dette sommerhus.

Læs mere

Faciliteter

Forbrug inklusiv Nej
Personer 8
Indhegnet grund Nej
Overdækket terrasse Ja
Parkering Ja
Udendørs legeredskaber Nej
Boligareal 116 m2
Barneseng 1 stk
Aktivitetrum Nej
Bygget år 2023
Kørestolsegnet Nej
Nøgle ved huset Ja
Rygeforbud Ja
Soveværelser 4 stk
Sengepladser 9
Terrasse Ja
Indhegnet terrasse Nej
Husdyr er tilladt Nej
Grundareal 2200 m2
Toiletter 2 stk
Høj stol 1 stk
Brændeovn, Pejs eller Pilleovn Nej
Lystfiskerhus Nej
Ladestation til elbil Nej
Vaskemaskine Ja
Fryser Ja
Tørretumbler Ja
Ovn Ja
Opvaskemaskine Ja
Mikrobolgeovn Ja
Køleskab Ja
Kogeplader Ja
Swimmingpool Nej
dampkabine Nej
Vildmarkskar Nej
Solarium Nej
Gratis badeland Nej
Sauna Ja
Indendørsspa Ja
Udendørsspa Nej
udendorssauna Nej
Hav Afstande 500 m
Hav-/fjordudsigt fra huset Ja
indkob 3000 m
Hav-/fjordudsigt fra grunden Ja
dvd Nej
spilkonsol Nej
Internet (150/150) Mbit Ja
chromecast Ja
TV 1

Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-.

Kort

Grundplan

Billede galleri

Estimeret pris

9.957 DKK

Per uge
I samarbejde med: Sologstrand.dk

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på
mail@find-sommerhus.dk

Sommerhuse tæt på

Hals
2894 DKK

Per uge

Tilbage til toppen