Bæverstien 51, Marielyst, 4873 Væggerløse

Bæverstien 51, Marielyst, 4873 Væggerløse

Beskrivelse

Dette imponerende og velholdte sommerhus findes for enden af en blind vej og byder på fremragende muligheder for afslapning og hyggelige stunder. Huset er smart indrettet med blandt andet en hems, hvor der er plads til 2 af sovepladserne.

Boligen er designet til at kunne rumme 10 personer og et barn op til 3 år, strækker sig over 134 m², og blev opført i 2005. Husdyr er ikke tilladt. Med både energibesparende varmepumpe og solcelleanlæg er huset miljøvenligt, og der er desuden installeret gulvvarme i entréen for ekstra komfort. Der er også både vaskemaskine og tørretumbler samt 50 liter frysekapacitet til rådighed. En brændeovn og en barnestol for de mindste gæster tilføjer hjemlig hygge.

Sommerhuset er placeret på en 1057 m² stor grund, kun 700 m fra havet og 300 m fra den nærmeste butik. En golfbane findes 2 km fra ejendommen. Til huset hører et terrasseareal på 82 m², herunder en overdækket del på 10 m², samt et redskabsrum. Udendørs findes både gynge og sandkasse, og der er forskelligt udendørs legetøj tilgængeligt. En elbiloplader med et Type 2 stik og 11 kW ladekapacitet sikrer, at biler kan oplades direkte ved huset.

Aktivitetsrummet er udstyret med billard, bordtennis og dart for underholdning indendørs.

Der er 4 soveværelser i alt, med sovepladser fordelt på dobbeltsenge, enkeltsenge, en sovesofa og madrasser, plus en barneseng.

Køkkenet byder på 2 køleskabe, 4 keramiske kogeplader, en varmluftsovn og en opvaskemaskine, og der er gulvvarme for ekstra behagelighed.

Der er 2 badeværelser med bruser og toilet, begge med gulvvarme, samt en sauna og en indendørs spa til to personer for ultimativ afslapning.

Underholdningsmuligheder omfatter 3 Smart-TV, Chromecast, en DVD-afspiller med film, radio, stereoanlæg, CD-afspiller og en PlayStation4 med spil, plus adgang til mindst 4 danske og tyske kanaler. Trådløst internet er selvfølgelig også tilgængeligt.

Læs mere

Faciliteter

Forbrug inklusiv Nej
Personer 10
Indhegnet grund Nej
Overdækket terrasse Ja
Parkering Ja
Udendørs legeredskaber Ja
Boligareal 134 m2
Barneseng 1 stk
Aktivitetrum Ja
Lystfiskerhus Nej
Ladestation til elbil Ja
Soveværelser 4 stk
Sengepladser 10
Terrasse Ja
Indhegnet terrasse Nej
Husdyr er tilladt Nej
Grundareal 1057 m2
Toiletter 2 stk
Høj stol 1 stk
Brændeovn, Pejs eller Pilleovn Ja
Bygget år 2005
Kørestolsegnet Nej
Nøgle ved huset Ja
Rygeforbud Ja
Vaskemaskine Ja
Fryser Ja
Tørretumbler Ja
Ovn Ja
Opvaskemaskine Ja
Mikrobolgeovn Ja
Køleskab Ja
Kogeplader Ja
Swimmingpool Nej
dampkabine Nej
Vildmarkskar Nej
Solarium Nej
Gratis badeland Nej
Sauna Ja
Indendørsspa Ja
Udendørsspa Nej
udendorssauna Nej
Hav Afstande 700 m
Hav-/fjordudsigt fra huset Nej
indkob 300 m
Hav-/fjordudsigt fra grunden Nej
dvd Ja
spilkonsol Ja
Internet Ja
chromecast Ja
TV 3

Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-.

Kort

Grundplan

Billede galleri

Estimeret pris

3.649 DKK

Per uge

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på
mail@find-sommerhus.dk

Sommerhuse tæt på

Hals
2894 DKK

Per uge

Tilbage til toppen