Bækholmen 14, Ebeltoft, 8400 Ebeltoft

Bækholmen 14, 8400 Ebeltoft

Beskrivelse

Dette velholdte sommerhus, beliggende i smukke naturomgivelser tæt på både stranden og Ebeltoft centrum, er det ideelle sted for en ferie. Med sin rummelighed er det perfekt for to familier, der ønsker at tilbringe tid sammen. Sommerhuset, inklusive et separat anneks, tilbyder masser af plads og komfort. Annekset har sit eget badeværelse og to soveværelser, ét med en dobbeltseng og ét med en køjeseng. Huset har også skønne terrasser, hvoraf nogle er delvist overdækkede.

Huset kan rumme op til 10 personer og 2 små børn under 3 år. Med et areal på 114 m², bygget i år 2000, er det tilladt at medbringe ét husdyr. Boligen er udstyret med en energieffektiv varmepumpe og gulvvarme i alle fliseområder. Andre faciliteter omfatter vaskemaskine, tørretumbler og en fryser med 90 liters kapacitet, samt en brændeovn. Der er også to barnestole til de mindste.

Grunden er på 1217 m² og ligger 4000 meter fra havet og 1000 meter fra fjorden. Den nærmeste butik ligger 800 meter væk, og der er en golfbane inden for 1500 meters afstand. Udendørsarealerne omfatter 70 m² terrasse, heraf 10 m² overdækket, samt et redskabsrum, gyngestativ, sandkasse, fodboldmål, bålplads og parkeringsplads.

Indendørs finder man 5 soveværelser: 8 sovepladser i dobbeltsenge, 2 i en køjeseng og 2 barnesenge. Køkkenet er veludstyret med 2 køleskabe, 4 induktionskogeplader, varmluftovn og opvaskemaskine. Der er 2 badeværelser, begge med bruseniche og toilet, samt gulvvarme og en sauna til afslapning. Der er også en indendørs spa til 2 personer.

Til underholdning er der et TV med internet, mindst 4 danske kanaler, op til 3 svenske og norske kanaler, mindst 4 tyske kanaler og trådløst internet.

Læs mere

Faciliteter

Forbrug inklusiv Nej
Personer 10
Indhegnet grund Nej
Overdækket terrasse Ja
Parkering Ja
Udendørs legeredskaber Ja
Boligareal 114 m2
Barneseng 2 stk
Aktivitetrum Nej
Bygget år 2000
Kørestolsegnet Nej
Nøgle ved huset Ja
Rygeforbud Ja
Soveværelser 5 stk
Sengepladser 10
Terrasse Ja
Indhegnet terrasse Nej
Husdyr er tilladt Ja
Grundareal 1217 m2
Toiletter 2 stk
Høj stol 2 stk
Brændeovn, Pejs eller Pilleovn Ja
Lystfiskerhus Nej
Ladestation til elbil Nej
Vaskemaskine Ja
Fryser Ja
Tørretumbler Ja
Ovn Ja
Opvaskemaskine Ja
Mikrobolgeovn Ja
Køleskab Ja
Kogeplader Ja
Swimmingpool Nej
dampkabine Nej
Vildmarkskar Nej
Solarium Nej
Gratis badeland Nej
Sauna Ja
Indendørsspa Ja
Udendørsspa Nej
udendorssauna Nej
Hav Afstande 4000 m
Hav-/fjordudsigt fra huset Nej
fjordafstand 1000 m
indkob 800 m
Hav-/fjordudsigt fra grunden Nej
dvd Nej
spilkonsol Nej
Internet Ja
chromecast Nej
TV 1

Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år. Rygning ikke tilladt. Ved overtrædelse af forbuddet opkræves et gebyr på minimum DKK 3.000,-.

Kort

Grundplan

Billede galleri

Estimeret pris

6.080 DKK

Per uge

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på
mail@find-sommerhus.dk

Sommerhuse tæt på

Hals
2894 DKK

Per uge

Tilbage til toppen